torstai 31. toukokuuta 2012

Haaste ja Rusinan testailua!

Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle:
   - Kiitoksia kovasti Tessalle tunnustuksesta, pieni päivän piristys! :)
2. Lisää "The Versitale Blogger Award"- kuva postaukseesi
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi
4. Nimeä 7 bloggaajaa
5. Ja kerro heille haasteesta!


FAKTAA

1. Just nyt oon kipeänä, makaan sohvalla silmät kierossa kuumeen takia. Ja ylihuomenna on ylioppilasjuhlani. O-OU. Pilleriä poskeen niin jaksaa...

2. Oon onnellinen, monesta syystä 

3. Tykkään kovasti kännykästäni ja odotan kauhulla, milloin onnistun hajottamaan sen. Se ei ole mikään pöljä kosketusnäytöllinen, vaan semmoinen aika perus. Siinä on kuitenkin hyvät kalenteritoiminnot (huonomuistisuuteni takia), viestisäädöt ja ihan laadukas kamera! Ja se on poikaystäväni entinen känny :D

4. Aina kun olen tietsikalla, minulla on Facebook auki, juuri tälläkin hetkellä.

5. Kesällä lempivaatteeni ovat minifarkkushortsit ja toppi/bikinien yläosa. Ulkona hommaillessa saa hyvän rusketuksen!

6. Muutan kesän aikana yhteiseen asuntoon mieheni kanssa. Sitä ootellessa... :))

7. Olen usein aika junttura ja itsepäinen ihminen, ja asiat pitää kokea itse kantapään kautta, ennen kuin uskon. Joskus se on hyvä asia, mutta useimmiten  ei.


Ja sitten seitsemän blogia, jotka ovat mielestäni erityisen mielenkiintoisia:


Nää saa kelvata. :D Jokaista blogia kyylin säännöllisesti!

***

Niin mitäs tänne kuuluu. Eilen irtohypytettiin Rusinaa ekaa kertaa Annan kanssa! Kyllä se oli innoissaan... Ja oli niin hemmetin komean näköinen, häntä ja pää korkealla se liiteli maanpinnan yläpuolella. Anna sai napattua pari kuvaa ja videoklipinkin, niitä tulee ehkä joskus tänne. 

Hypyt onnistuivat oikein hyvin ekaksi kerraksi. Ensimmäisen esteen tupsahtaessa nenän eteen Rusina epäröi, mutta pakon edessä hyppäsi "hurjan ison" 30 cm:n ristikon yli. Siitä eteenpäin se meni iloisesti ja innolla kaikista esteistä yli! Pudotuksiakaan ei tullut kuin muutama. Hypyt olivat isoja ja rentoja laukassa, mutta Rusinan sotkiessa raville se välillä sekosi askeleissaan. Ennenhän sillä ei ole oikeastaan ollenkaan hypätty, korkeintaan ehkä risujen yli maastossa. 

Rusinan ylittäessä muutaman kerran hyvin 30 cm:n ristikko - 2 laukka-askelta - 50 cm:n pysty -sarjan, lopetimme. Isommastakin se olisi varmasti päässyt yli, mutta parempi jättää hyvä fiilis hepalle eikä juoksuttaa sitä piippuun, varsinkaan ekalla kerralla. Rusina oli hirmu innostuneen oloinen, se veti vielä itsekseen kerran sarjan läpi, vaikka annoimme sille pysähtymiskäskyn. :D Tuosta tulee vielä esteratojen sankari, jee! Ja kovasti tuli taputuksia ja kehuja komealle sankarillemme. Nyt se on muuten virallisesti Annan oma hevonen, paperit kirjoitettiin pari päivää sitten juuri sopivasti Rusinan syntymäpäivänä! 

Tänään minä oon tosiaan kipeänä, ihanaa. Ensin nilkka, sitten tämä ja ylioppilasjuhlat ylihuomenna apua! Mutta ehkä eniten harmittaa se, että tänään ois voinut ratsastaa Rusinapullalla oikein kunnolla pitkästä aikaa, ja Jetterillä ois ollut niin kiva käydä maastossa hömppäämässä. Sen sijaan makaan sohvalla puolikuolleena, ja siivotakin pitäis ensin, jos voimat vaan palautuu. Aina ei mene hyvin... :p Yhyy.

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta täytyy tehä tää tässä lähiaikoina ennenkö niitä kerääntyy ihan liikaa :)

    VastaaPoista
  2. Uusia postauksia...? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee tänään! :D On noita heppailujakin ollu vähän, mutta enimmäkseen aika on mennyt ihmisten parissa.

      Poista