tiistai 15. toukokuuta 2012

Kesä jee!

Aivan ihana kesäpäivä, aurinko paistoi ja raikas tuuli humisi. Hilluin puolet päivästä toppi päällä ulkona, autoin taimienperkuussa kotimetsässä ja kävin hurjalla puolen tunnin hölkkälenkillä, oon tosi kova jne. :p Tallin siivosin kanssa ja paijailin heppoja pitkään tarhoissa. Jetterin kanssa tein parit temput, kumarrukset ja seisomiset, ja Rusinapojan kanssa harjoittelin vähän peruutusta. Palkintona leipää!

Voi pikkusta kun väsytti. On se sulonen kun se luottaa niin, että antaa tulla ihan vierelle. Minä nukutin sen. :)
Oi ku kutitti.


Rusinaakin kutitti ihan hitsisti, ei ois malttanut päästää minua pois rapsuttamasta!


Illalla opetin Annaa Rusinan kanssa ja Emmaa Kamilla. Rusinan kanssa Anna harjoitteli istuntaa ja pienien volttien avulla tasapainoa, ulko-ohjalla tasapainottaen ja rauhoittaen. Ratsukko teki myös monen monta hienoa laukkaympyrää! Voi, minäkin haluan tuolla Rusinaisella ratsastamaan. :)

Emman kanssa keskityttiin istuntaan ja Kamin aktivointiin, välillä ravi meinasi hyytyä kittaiseksi. Ratsukko teki ympyrällä tiheään käynti-laukka -siirtymiä, sekä ravin hetkittäistä kokoamista ja siitä reipas lisäys. Kami lähti välillä oikein hienosti eteenpäin, ja lopuksi näkyi oikein hienoa menoa!

Huomenna ois Rusinan juoksutus edessä, treenataan sitä vaikeaa vasenta laukkaa. Huii. Ratsain ei sitä mennä ollenkaan, ennen kuin se onnistuu liinassa! Jetteri pääsee tuntitöihin vapaapäivän jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Pidän paljon tuosta ylimmästä kuvasta! <3 Jetteri niiiin söpö.;) <3

    VastaaPoista
  2. Oli se kyllä aikamoinen ihanuus :) Sydän suli, niinkuin kirjoitinkin Facebookiin!

    VastaaPoista