keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Surkeutta.

Jeps, mulla on kauniit lilat kainalosauvat, pari purkkia kupulääkkeitä ja angstinen mieli. Hmmetin nilkka ja hemmetin juoksulenkit. Tää ottaa niin ylpeyden päälle, olo on ihan rampa ja avuton. Ihmiset katsovat säälien ja availevat ovia ja minä käyn jopa invavessassa! :D Onneksi Suomessa on kilttejä ihmisiä.

Kun ei voi ratsastaa, niin sentään voi päntätä pääsykokeisiin. Piristävää... Ja ulkona paistaa aurinko lämpimästi, ja raikas tuuli puhaltaa... Oisko edes täydellinen ratsastussää? Olkaa te onnellisia, joiden raajat toimivat!!!

Rusinalle tehtiin tänään terveystarkastus, ja sai puhtaat paperit! Taitaa se meille jäädä. Kuukauden koe aika lähestyy loppuaan, ja Rusina on osoittautunut todella kehityskelpoiseksi ja fiksuksi hevoseksi, jolla on sydän ihan täyttä kultaa! Ihan kympin löytö. :)

Eläinlääkäri antoi kuitenkin maininnan huonosta kunnosta, raukka kuulemma puuskutti pelkästään jalkojen taivutuskokeissa, joissa hevosta ravuutetaan pari pikku lenkkiä jalan taivuttamisen jälkeen. Tästä se kunto kohoaa, taitaa nuo ratsastukset käydä sille kunnon päälle. Maastoillessa kunto paranee tehokkaasti, ja viime viikolla Anna kävi äitini kanssa kunnon maastoreissulla minun ollessa Kuopiossa. Rusina-parka tuli hiukka märäksi hiestä, mutta koko porukalla oli vähän liiankin hauskaa!

Jetterin ratsastukset jäävät vähiin, seuraavan kerran minut päästetään sen selkään ehkä viikonlopun jälkeen... paska homma. :p Saapahan se vähän kevyemmän jakson höykyytyskuukauden jälkeen! Tänään Kamin vuokraaja Emma tulee tunnille, poikkeuksellisesti Jetterin selkään kunnon kouluhöykytykseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti