sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Verta ja hikeä

Keskiviikkona pidin ratsastustuntia, hyvä fiilis jäi jälleen. Jetteri oli tosi kilttinä, nyt sillä on taas menossa hyvä kausi ilman murjotteluja tai pikkutestailua. Jeey! 

Jetteri maanantaina estetunnilla, selässä Maria :)
Mun sydän itki verta torstaina, siitä otsikko. Poikaystävän kanssa käytiin katsomassa Nerkoolla seuraestekisoja, joihin mm. ystäväni Emma osallistui. Mitä isommaksi esteiden korkeudet kasvoivat, sitä enemmän harmitti! Äh mieki haluan kisaradoille! :( Mutta ei Jetteriläisellä kovin intohimoisesti uskalla treeniä... Hyviä kuvia kuitenkin tuli, mahtava mieheni fiksasi kameraa, ja linssin halkeamasta päästiin eroon. Haha, ne on ihania, sekä mies että kamera. Ja mikä parasta, kaikki kisaajat säilyivät hengissä. Melko rauhallista meininkiä ja hyviä ratoja!

Jenina ja sh-t Toffe Tirpi, 1. sija 60 cm!

Emma & pv-t Restless Queen, 90 cm

Kisojen jälkeen livistin Kuopioon. Kaverin kanssa tuli sitten urheiltua muuten kuin hevosen selässä! Käytiin sekä perjantaina että lauantaina vetämässä kunnon punttisalitreeni kuopiolaisessa hienostokuntosali Fressissä liikuntalahjakortin voimin, ja lisäksi kävelimme kumpanakin päivänä lähes 10 km. Tänä aamuna oli lievästi sanottuna paikat jumissa... herranjestaaaas. Mutta teki kyllä hyvää! On se hullun ihanaa kiusata itseään...

Kuntosalit ovat kivoja. T: tuleva bodari
Jaksoin tänään kuitenkin pitää kahdelle pikkuneidille ratsastustunnin, ratsuina Rusina ja Jetteri. Molemmat hepat olivat esimerkillisen kilttejä. Varsinkin Rusina kantoi enkelimäisesti arkaa ratsastajaansa, ja rohkaisi tätä ravaamaan pitkiäkin pätkiä! Kevyen ratsastuksen jälkeen juoksutin Rusinapullaa vasenta laukkaa treenaten. Sieltä se nousee jo hyvin, vähän vielä raa'an oloista menoa, kunnes laukka alkaa rullaamaan. 

Täällä on kohta jo ihan kesä ♥ Fiilistelykuvia!

Jetteriraksu

Rusina vihreällä!
Huomenna ois niin ihana hypätä, kentällä on parit maastoesteet odottamassa. Katsotaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti