maanantai 11. kesäkuuta 2012

Oot puolet mun elämästä, omistat puolet mun sydämestä


Hups. Niin, minä valmistuin ylioppilaaksi ja elin Panadolin voimalla, ja heppailut jäivät sillä välin aika vähiin. Sitten lomailin vielä Pohjanmaallain päin, niin ei ihme kun bloggaukset jääneet vähän vähiin!  Jetteri sai ylppäriviikonloppuna vapaata, mutta muuten perheeni ja kaverit ovat sitä liikutelleet. 


Ite pääsin Jetterin selkään viimeksi viime viikon keskiviikkona! Käytiin naapurin kentällä ravipohkeenväistöä treenimässä. Samalla tuli hyvät alku- ja loppuverkat hiekkatiellä! Laukannostoja treenasin napakammiksi, ja tein laukassa paljon temmonvaihteluja uralla. Herranjestas miten Jetteri oli kuuma! Yritti näpeistä lähteä, kun annoin askeleen pidentyä. Ihan jees ratsastus kuitenkin pitkän tauon jäljiltä.

Tänään sitten kotiuduin poikaystävän luota Pohjanmaalta kotiin, ja kipitin heti katsomaan rakasta pikku heppaani. :) Oli kunnon ikävä... Jetteri oli ihana, käppäili suoraan luokse ja otti tyytyväisenä halit ja paijailut vastaan. Kiillottelin heppaani ihan onnessani.

Jetteri harjauksen jäljiltä *bling bling*


Halusin ehdottomasti maastoon energiaa purkamaan, ja Marika lähti mukaani kunnon 15 km:n maastolenkille. Hepat olivat innoissaan, Jetteri vähän liikaakin... :D Oli kuitenkin hauskaa, ja hevoset saivat kipittää sydämensä kyllyydestä hiekkateitä pitkin. Pari vaikeampaa kohtaa tuli eteen, kun piti ylittää isompia ojia ja jyrkkäseinäinen puro, mutta kyllä nuo ex-ravurit niistä menivät oikein rohkeasti yli. 

Kyllä oli ihana hoidella Jetteriä ja ratsastaa pitkästä aikaa. Tällaiset hetket muistuttavat, että miksi tämä on niin ihana harrastus. :)

Jetterille maistui mellavesi hyvin rälläilyn jälkeen. Slurps


"ÖTÖKÖITÄÄÄÄÄ"
Jalan kylmäystä, urhea hevosenomistaja seisoo hyttysten syötävänä 20 min...









Vielä parin viikon takaisesta Rusinan irtohypytyksestä kuva. Rusina ja Rusinan ekat esteet!


Ja meidän Nana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti