lauantai 23. kesäkuuta 2012

Kengät ja kesä


Nyt kun pakolliset rokotusvapaat ovat ohi, Jetteriltä lohkeaa kenkä. Jee. Siltä kuluu kaviot niin nopeasti alta, ettei kentällä viitsi mennä ollenkaan, saati sitten tiellä. Viime kesänä kengittäjä oli välillä aikamoisessa pulassa sen kavioiden kanssa... ei samaa rumbaa tänä kesänä! Huomasin katkenneen kengän vasta satulan ollessa selässä, joten annoin siskon mennä hömpötellä pehmeällä pellolla viimeisen kerran ennen seuraavaa kengitystä. Jossu oli ihan onnessaan, kun annoin hänen laukata ekaa kertaa vapaana pellolla.

Pikkusisko ratsailla!
Minäkin kävin vähän keventelemässä, mutta nää kuvat ärsyttivät mun osalta sen verran, että ehkä parempi jos en ois mennyt... Tuo istunta! Huoh! Montako virhettä bongaat? Toisaalta se oli vaan maastohömppää, niin melkein ihan sama mikä istunta. Ei olisi pitänyt yrittää snobailla selässä. Pitää skarpata sitten kunhan saan kengät tuolle kunnolla jalkaan! Jetterillä oli kuitenkin kivaa, kun sen ei tarvinnut kenttää kiertää ja se  tiukkapipopomokin antoi jopa mennä välillä kovempaakin


Kalamökkihökkeli taustalla



Ex-ravurin ravuriravi!

Ex-ravurin ratsuravi :)


Piti laskea hepoille vettä :D



Kami 


Jetteri iltakauroilla, me annetaan aina tarhaan kesällä ruuat, kun hevot on yönkin ulkona. 
Eilen torstaina Jetteri sai kaksi tuntilaista selkäänsä. Aamun tunnilla sillä mentiin pikkuesteitä, jotka sujuivat oikein näppärästi! Vitsit miten se tykkää. Illan tunnilla Jetteriputte vähän jurnutti laukannostojen kanssa niin, että minä kävin selässä lämmittelemässä laukannostonappulat. Kuitenkin Jetteri oli oikein kuuliainen. Tiistaina se oli hyvin kevyellä tunnilla, jossa ystäväni harjoitteli ilman satulaa pysähdyksiä, peruutuksia ja käännöksiä istunnalla ja muutenkin mahdollisimman pienillä avuilla. Tuli hyvä mieli, kun ratsastaja lopuksi pysäytteli Jetteriä pelkällä istunnalla ohjat löysinä ja sai sen kulkemaan viivasuoraan pituushalkaisijalla pehmein pohjeavuin!

Opettaminen on kivaa.

Emäntä ja Nana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti