lauantai 23. kesäkuuta 2012

Rusina tuntipollena

Juhannusyö meni hevosten aitausta tehdessä! :D Siskojen kanssa odotettiin auringonnousua, ja siinä ootellessa tehtiin pihanurmelle pikkutarhat, joka saatiin kahden aikaan valmiiksi. Kaunis ja kylmä kesäyö oli. <3

Tämä aamuna piti kuitenkin nousta aikaisin, hevoset ruokin ja sitten menin ennätyspitkälle kolmen vartin hölkkälenkille! Olen ihan ylpeä, ja hapottikaakin ihan mukavasti näin jälkikäteen. Päivemmällä tuli kavereita käymään, Marika, Rosanna ja Ira, joista Rosanna tuli tuli tunnille. Jetteri on pakkolomalla kengittäjän tuloon saakka, niin sitten Ronsku sai kokeilla Rusinaa! Harjailin samalla vähän Jetteriä pihalla, kun naiset varustivat Rusinaa. 

Tunnilla Ronsku sai tehdä pieniä voltteja Rusinan kanssa tasapainon ja kuuliaisuuden parantamiseksi, kun välillä Rusina kääntyy hitaasti kuin valtamerilaiva.. :D Rosanna teki hyvää työtä. Hän sai laukata myös kenttää ympäri, tempo oli vaan vähän turhan reipas... Marika tuuppaili siinä sivussa Kamia ja hyppeli esteitä ysikympin korkeuksiin saakka.

Rosanna pärjäs kuitenki tosi hyvin Rusinan kanssa viipotuksista huolimatta, mutta kävin ite varuilta selässä rauhottelemassa heppaa. Innostuin tekemään viiden minuutin  pikatuuppauksen. Viidessä minuutissa sain jotenkin Rusinan liikkumaan suht hyvin, vaikka ravissa vaadinkin liian nopeasti asioita. Ens kerralla käytän enemmän aikaa, mutta tämä olikin pikatuuppaus! Rusinaputte totteli kuitenkin hyvin, ja varsinkin käynnissä malttoi olla hienosti kuulolla. Laukka oli ihana. :) 

Ira kuvasi Marikan kameralla, kiitoksia! Ja huomatkaa epäkorrekti istunta ja varustus.



Takaset vähät sutittaa ilmassa


Tuon paidan on pakko huijata, eikö:D apua

Puska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti