maanantai 21. marraskuuta 2011

Pääkallokelit

Viime yönä satoi ensilumi, siistiä! :D Sitten vaan oli kauhean liukasta... ja hevosilla kun ei ole vielä hokkikenkiäkään. Laitumellakin ne meinasivat liukastella kävellessään, raukat. Ratsastukset jäivät taas sitten siihen. Sunnuntaina kenttä oli niin kova ja jäinen, että Marika ei ratsastanut hevosia. Lauantaina hän teki kevyet koulutreenit Eemelin ja Jetterin kanssa. Perjantaina pari ystävääni liikuttivat putet, Empulla esteitä ja Jetterilllä kevyt käyntimaasto. Oon sen jalkojen kanssa tosi varovainen, se ei onnu, mutta jalka turpoaa jonkin verran rasituksesta. En halua tuhota sen etusen jänteitä lopullisesti... 

No hoitelin karvaturreja sitten tänään muuten. Paijailin niitä pitkään laitumella ja katselin, kn ne popsivat heiniään. Niille on kaikille kasvanut jo muhkea talvikarva. Sekä Jetteri ja Kami ovat tummuneet paljon, kuten noista alla oleista kuvista näkee! Kami on lähes sysimusta, ja Jetterikin näyttää tumman suklaan sävyiseltä, kesällä se oli pikemminkin maitosuklaan värinen. Suklaapoika.

Ensi viikonloppuna tulee Vilja käymään! Luvassa on siis hurjaa treenamista ja hulluttelua, katsotaan mitä tällä kertaa keksitään... ja toivon kyllä sydämestäni että 1) Jetteriltä ei lähde kengät jalasta, ja 2) Sää on parempi kuin loistava.


"PLEASE GIVE US SOME FOOOOOOOD..."
"Omomomomom"
Luminen kenttä, uusi aita ympärillä!
Ja oho, kolmentuhannen kävijän raja rikki. Kiitoksia kovasti kaikille vierailijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti