maanantai 1. lokakuuta 2012

Liikunta-addikti

Ratsastustunnilla. Kyllä hymy nousi huulille, kun karsinasta löytyi uusi pirteä heppatuttavuus. On ne kaikki niin... niin. Niissä sitä jotakin.

Tällä kertaa sain mennä oikein suokkipojalla, jee... tämä tapaus oli ehkä vähän ns. "lällyratsu", kun oli mennyt kuulemma enimmäkseen lastentunneilla. Vähän huokasutti, mutta joka heppa on oma haasteensa ja tosi ratsastaja ei nirsoile vaan saa joka puten kulkemaan kuin ajatus. No mie yritin, mutta vähän oli vaisu yritys ehkä. Poika oli kyllä hyvin rehti hyppääjä ja tuntui varmalta, mutta oli aika kireä. Se halusi tasaisen käden, mutta vasta loppuraveissa tajusin kokeilla laskea käsiä alas ja ratsastaa ihan pehmeästi ja hiljaa. Pöh. No opinpas jotakin. 

Ite tunnin aiheena olivat kuitenkin esteet. Jes, mun viime kunnon estehyppelyt taisivat olla joskus Kamin kanssa kesällä? Silloin mentiin 90 cm ratana ja oltiin niinniin kovia, mutta tänään oli vähän hakemista. Tehtiin hyviä tehtäviä, pienellä ympyrällä innaria ja pitkällä sivulla kolmen esteen sarja askeleen väleillä. Korkeudet eivät olleet huimia, mutta ehkä vielä hyvä pysytellä siinä 70-80 cm pinnassa. Haluun hypätä lissää! 

Pitää purkaa liikuntaintoa muuten sitten. Haha, tästä tulee vielä mun treenipäiväkirja... No antaa tulla sitten.

  • Torstai: Kävely/hölkkälenkki kaverin kanssa 60 min + pyöräilyä about 30 min
  • Perjantai: Kuntosali 45 min +  ryhmässä ihmevenyttely 50 min O__o (piti "hengittää punaista valoa")
  • Lauantai: Kävely 60 min + ratsastus med Jetteri 90 min
  • Sunnuntai: Kuntosali 75 min + venyttelyt + kävely 40 min
  • Maanantai: Kävely/hölkkälenkki 45 min + pyöräily 20 min + ratsastustunti 45 min 
Iltalenkillä perjantaina kaverin kanssa
Niin piti sanoa vielä että mulla on täällä nätti pieni kaksio ihanan miehen kanssa. Mutta se ei ole se asia mitä piti kertoa, vaan että täällä asuu suuri pieni heppatyttö. Teetätin muutama viikko sitten taulut elämäni hevosista. 

Kollaasi Eemelistä makuuhuoneen seinällä. Upein, juntein ja fiksuin suokkipoika ikinä ♥ Siitä on nyt 7 kk.

Jetteri pääsi keittiön seinälle oikein isoon kehykseen. Taulun alla on vanha valokuva hämähäkistä, mielestäni ehkä paras ottamani valokuva ikinä :D

1 kommentti: