torstai 25. lokakuuta 2012

Opetuskeikka kotikentällä ja Pirelli!

Viime sunnuntai oli sentään vähän kevyempi kuin se lauantain +10 tunnin heppailupäivä, huah. Vänkäydyin ylös puoli ennen kahdeksaa ruokkimaan hepat. Rusina ja Kami hörisivät suloisesti korvat hörössä, ja yleensä aamuyrmyltä Jetteriltäkin irtosi hyväntuulinen, tuhiseva tervehdys.

Aamutallin urakoitua saapuivat tuntilaiseni, Maria ja Mirka. Tuntuu, että viimeisimmästä "virallisesta" opetuskerrasta on pitkä aika. No siitä se vertyy ja mukava se on aina kiljua. Varsinkin kun oppilaat tekevät hyvää työtä! :) Maria sai kokeilla Rusinaa ekaa kertaa, ja yhteisyö sujui mukavan rennosti, että hyvä mieli sitä menoa katsoessa. Ratsukko sai ottaa pari hyppyäkin ristikolle. Mirka puolestaan sai mennä Jetterillä, joka oli kuulemma ihan uudenlainen tapaus, ainakin lupsakoihin ja eteenpäinpotkittaviin tuntihepoihin verrattuna. Jetteri kyllä olikin oikein erityisen... ööm... herkällä ja energisellä tuulella, ja singahti jossain välissä näpsäkkään laukkaankin ihan vahingossa. Kun Mirka vain keventeli ravia ihan hiljaa ja malttoi pitää kädet paikoillaan rentoina, Jetteri esitti pikku pätkiä aika nättiäkin askelta ja rentoutui.

Kuvan ottaja Vici, Pinteli.net.
Tällä viikolla minä ite taistelin taas kidutussaappaat jalkaan hurjassa kymmenessä minuutissa ja lähdin ratsastustunnille. Sain tällä kertaa keskikokosen pv-ruuna Pirellin alias Pillerin, jonka kanssa pääsin harjoittelemaan vastalaukkoja, sulkuja ja avoja! Voi kuulostaa jossain määrin hienolta, mutta Pilleri oli tosi hyvin koulutettu, asiat olivat sille helppoja, mun ei tarvinnu kuin antaa oikeat avut. Harmitusfiilis vähän jäi. Kun oli uusi heppa alla, jäin hiljaa tutustelemaan eli lagailemaan sen selkään, ja vasta lopputunnista mie ehkä silleen vähän tein jotain oikein. Mutta hei, ehkä sitä heppaa vois heti tunnin alusta ratsastaa ihan kunnolla pohkeilla, puolipidätteillä ja istunnalla ja taivuttaa?

Jos minusta tuleekin kehonrakentaja ratsastajan sijaan.
Su: Tallihommia muutama tunti <3
Ma: Vatsalihastreeni; "linkkuveitsi", sivullekierrot sekä lankku niin pitkään kuin jaksaa, tuommosia 3 sarjaa
Ti: Kävely 90 min
Ke: Salitreeni 30 min, tuli liian kova nälkä
To: Salitreeni 50 min + venyttelyt + lenkki 80 min

No ei nyt sentään :) Hepat forever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti