maanantai 12. syyskuuta 2011

Sumuinen höntsipäivä

Niin, höntsipäivä meille kaikille, paitsi Eemelille. Sain nuoren tuntilaisen, jolle pidin hänen ensimmäisen esteratsastustuntinsa. Pistin ratsastajan menemään ravissa Eemelillä puomeja ja pienehköjä ristikoita. Väliin Eemeli kiskaisi päänsä perinteisesti alas, mutta ratsastajalla oli asenne kohdillaan, ja hän sai juntturan kuriin.

Aamulla oli tiheä sumu. Metsänlaitaa ei näkynyt juuri ollenkaan! Minulla oli vähän luppoaikaa, joten painelin kameran kanssa ulos kuvaamaan. Jetteri- ja Kami-parat saivat laakin, kun rymystelin laitumen reunalle:D Rauhoittuivat, kun tajusivat että kuka on tulossa. Eemeli oli emppumaiseen tyyliinsä vaan seistä möllöttänyt koivun juurella, ja seurannut, miten kaverit juoksevat paniikissa karkuun - turhaan. Fiksu heppa tuo Eemeli. Voi tosin olla, että se ei pelkällä coolilla asenteella voittaisi karhuja tai puumia...


"Herrajumala! Nyt kuollaan!"



"Ai se oli Hellu."
Tällä jätkällä on asenne kohdallaan
Potilas

Paijasin mussuja hetken, ne ottivat tyytyväisinä huomionosoitukseni vastaan, jopa kovisjätkä Eemeli. Sitten piti painua kouluun, ja hevoset saivat jäädä mässäämään ruoholla.

3 kommenttia:

  1. Ihania nuo kuvat!! :)) varsinki noi eka ja toka((; inanat hepot! <3
    ~Maikkiii~

    VastaaPoista
  2. hahah, repesin kyllä noille parille kuvalle, ensin tyyliin "OMGOMGOMG!!! JUOKSE!!!" ja sitten "eiku oho se olikin vaan Helena" :D mut hienoja kuvia :)

    -jasmin

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia molemmille! :D Laaatu on vain vähän kakka, ei ollut asetukset ihan kohdillaan.

    VastaaPoista