keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ihme-estetykki ja raukka poni

Sunnuntain kisat lähestyvät! Kyytiä pitäisi vain soitella. Eilen ystäväni Emman kanssa treenasin esteratoja Eemelillä. Eemeli pisti parastaan kuten aina, mutta minun hyppäämiseni oli aikamoista säätöä... Ratsastin Eemelin liian lähelle esteitä. Ihmehevonen, se hyppäsi vaikka olisi voinut pari kertaa kieltää helposti. Hassu heppa. ♥

Kunhan Emma sai vähän kopistettua minua, hypytkin aloivat välillä onnistua. Mentiin enimmäkseen 90 cm:n ratoja, muutama 110 cm hyppy otettiin myös. Ei tipuksia, kiitos Empun! Kuvat ©Emma.



 Tänään illalla pidin Marialle tuntia, hän sai mennä ilman satulaa. Katsokaa nyt, kuinka hienosti Eemeli pyöristyi  laukassa!

 Hahaha, oikeasti ukkelilla oli vähän virtaa, ja se veti pikkupätkiä minipukkilaukkaa. Ihanpa Emppu näyttää kuvissa hienolta kouluratsulta, lihakset tylöskentelee ja kaula kaarella! :D Marialla oli oikein hyvätasapaino, kerran vain tuli alas, kun Eemeli lähti vähän omille teilleen.

Ratsastin vähän Jetterillä. Se liikkui hieman epäpuhtaasti ravissa. Ja huoli hevosestani nousi taas vahvana mieleen. Voi ei. Kun kerran olin laittanut sille kamat niskaan, niin ratsastin sitä hieman käynnissä. Tein avotaivutuksia, pysähdyksiä ja väistöjä. 

Kipeän jalan lisäksi hepallani oli oikea silmä ihan umpeen turvonnut! Raukkapieni... :( Liekö oksa tökännyt, vai ötökät ärsyttäneet? 



Ei mene Jetterillä hyvin... Se hyvä puoli tässä surkeudessa on se, että itse hevosta ei taida haitata laitumella mässäily ja lepäily!

2 kommenttia:

  1. mitäs nämä kuvat täällä on :DD ai toi alempiko mun pitää laittaa sinne faceen? :DD entaija laittaa ;PPP
    ~Maikkivain~

    VastaaPoista
  2. Saisit kyllä kuule pistää! Menee niin hienosti pyöreänä että...!!! ;)

    VastaaPoista