perjantai 30. syyskuuta 2011

Memories on the film

Tänään taas leikin ratsastuksenopettajaa kentän laidalla! Eemeli joutu vähän kovempitasoiseen koulurääkkiin; "vain" ympyrällä ratsastusta. Ai helppoa, hä?!!! Yritähän pitää suokinjunttura lyhyessä ravissa ja sievästi asetettuna, pitää ohjat "oikein päin" (yllättävän vaikeaa) ja säilyttää hallittu ja oikeaoppinen istunta + kaikkea pikkusäätöä... Ratsastus on aika monimutkaista. Mutta ehkä juuri siksi niin palkitsevaa.

Viikonloppu menee kanssa tuntienpidossa ja kokeisiin lukiessa. Onneksi ne hemmetin yo-kirjoitukset on nyt ohi! Wuhuu! :D Menivät aika kohtalaisesti, läpi ainakin. Ite pääsen sitten kans ratsimaan, huomenna maastoon Marikan kanssa ja sunnuntaina Jetterillä! 

Tässä vähän syysfiilistelyä: Jetteri ja Emppu revittelemässä syksyllä 2010. Klippi on osa minun ja kaverini videoprojektia. :) Laatu on kyllä tosi surkea!


Tässä taas varsinainen video; kuvaus ja editointi ovat Sadun käsialaa. Anteeksi kömpelö ratsastukseni, vuoden vanha video. Välillä Satukin pääsi ratsaille!



Pistänpä huvin vuoksi jotain kunnon kouluratsastusta... Itellä tulee melkein tippa silmään, kun katson tätä! :D


Videossa siis ratsastaa Edward Gal "ihmeoriilla" Moorland's Totilaksella Aachenissa, kultamitalin saavuttaen. Maailman parasta ratsastusta siis.

7 kommenttia:

  1. No ei herran pieksut toi Moorlands Totilaksen meno :OOO Eehä tuo todellistakaa voe olla,iha älyttömän hienosti männöö koko aja :OO Ensinki vaa män lisättyä laakkoo ja sitte hemmetin kootussa laukassa piruettiä viänti!!!

    VastaaPoista
  2. WoW! Osaisimpa määki ratsastaa tollee niiko tuo Edwar hömppä tyyppi :D :D

    VastaaPoista
  3. Sanokaapa muuta, tämä on niin järkyttävän upeaa... Mieki haluan oppia ratsastamaan noin hyvin!

    VastaaPoista
  4. niimpä,sie se voitki oppia,itestäni en tiiä :DD

    VastaaPoista
  5. Älä puhu paskaa, senkin Emma! Oot oikein hyvä! ;)

    VastaaPoista
  6. toi totilas on liian hieno heppa((; mutta ihana toi laukkavideo(: <3

    VastaaPoista
  7. No sanopa muuta! :D Kiitoksia!

    VastaaPoista