tiistai 20. syyskuuta 2011

Hullu hevonen hoidossa

Kunnon sadepäivä tänään! Koulussa oli pitkä päivä istua, jalat puutuivat kunnolla... painuin sitten itse lenkille, kun Eemelikin sai vapaata.

Huippu kengittäjämme pääsi käymään iltapäivällä, ja pisti Jetterin etusiin sen erikoiskengityksen; kenkien väliin laitettiin erikoismateriaalista tehty levy, jonka toinen puoli oli kangasta ja toinen muovia. Jetteri sai ikään kuin tehostetun iskunvaimennuksen jalkoihinsa! Juoksutin Jetteriä hetken, ja hyvältä näytti liikkeet, ihanaa! :D Pojalla oli hurjasti energiaa. Raviin ei kyllä tarvinnut kahdesti kehottaa, ja vauhdissa se viskoi päätään kovinkin orimaisesti, mokoma höntti! Useimmiten se on hoitaessa oikein rauhallinen, mutta tänään sesässäsi ja hosui ihan täpinöissään. Ja kun tein Jetterin kanssa vähän maastakäsittelyä juoksutuksen yhteydessä, se oli niin innoissaan että liioitteli liikkeitä reippaasti (voi olla, että se johtui osittain taskussani olevasta omenasta). Ylee Onneksi Jetterillä voi alkaa pian ratsastaa. Hädin tuskin se onnistuu nytkään pitämään patoutunutta energiaansa sisällään!

Ja mitä se Jetteri-idiootti tekeekään, kun sitä on sillkihansikkain käsitelty, hoidettu, paijattu ja juuri pistetty sairaskengitys? Hemmetti, pukkilaukkaa laitumen toiseen päähän kavereiden luo, ja se ääliö vielä hyppäsi metrin leveän ojankin yli!



Varmaan tuo jalka tosi hyvin paranee, kun itsekseen esteitä treenailee tuolla laitumella! Voi eiiii... Samalla minua kyllä huvittaa kovasti Jetterin sammumaton elämänilo. Kun se ei saa revitellä ratsuna ratsastajan alla, niin sitten sen pitää järjestää tuollaista omakivaa! Hassu heppani ♥

5 kommenttia:

  1. pakko kysyä että mitä kengittäjä sanoi siitä ruununrajasta, jää muuten vaivaamaan :D

    VastaaPoista
  2. Se ruununraja näytti sitten ihan normaalilta kengityksen yhteydessä! :O En tiedä, oliko siinä vain likaa, mutta kaviot kyllä näyttivät ihan puhtailta... mystistä... Enpä sitten kysynyt, nyt harmittaa.

    VastaaPoista
  3. aaivaaan... ja nyt se tuli takasi? ;ss
    ekasta viestistä jäi nimi :D muttaa minävaain xd
    ~Maikkii~

    VastaaPoista
  4. huupps :D ei ollukaa tässä se mun kysymys :D vanhemmassa teksissä oli :D samantapane kysymys :::::DDDDDDDDDD
    ~Maikkii~

    VastaaPoista
  5. Ahaa... selvä :D Joo, se vaalea reuna ilmesty taas, mutta tajusin että se johtuu jotenkin kosteudesta. Kun Jetteri oli ollut päivän märällä laitumella, niin kaikissa sen jaloissa oli valkoinen ruununraja paitsi siinä kaviossa, jossa oli ollut kumiputsi suojaamassa. Salapoliisityötä :D

    VastaaPoista