maanantai 27. elokuuta 2012

Uusi elämä edessä, mutta entäs se Jetteri?

Oon yks Fb-riippuvainen. Eilisillan tilanpäivitys:


Niin, mullakin alkaa kohta viimein se yliopiston läpikoluaminen. Sitten näen Jetteriä vain viikonloppuisin. 

Jos oisin rikas niin yrittäisin hommata tallipaikan Kuopiosta. Aatella, ois hyvät tilat, valmennusta opetusta ja periaatteessa voisin käydä joka päivä katsomassa puttee. Tutustus muihin hevosihmisiin. Päästäis kisaamaankin Jetterin kanssa vaikka joka kuukaus!!! :)) Ah onnea...

Mut ehkä todellisuus voi olla toisenlainen. On pitkä koulupäivä, jonka jälkeen pitäs kipasta tallille jos vaan jaksaa ja kerkee, sitten tuun iltamyöhällä kotiin ja edessä on kirjojen pänttäämistä ja kotihommia. Ja ai niin, siinä samassa huushollissa asuu sitten poikaystäväkin, jolle vois joskus ehtiä sanomaan moi. Viikonloput olisin varmaan sitten lähes aina Kuopiossa töissä, jotta saisin tarpeeks rahaa tallivuokraan. Oisin vähän jumissa ja kouluun ois niin turha yrittää keskittyä.

Siks minä päätin jo kauan sitten, että Jetterin on parempi jäädä kotiin, ihan sen itsensäkin takia. Sen rakenne ei kestä kovaa valmentautumista, vaan se romujalka hajoaa. Kuopion tallit voivat olla aika ruuhkaisia ja stressaavia ympäristöjä hiljaiseen pikkutalliin tottuneelle. Perheeni tulee onnelliseksi, kun he pääsevät kunnolla ratsastamaan. Ite treenailen ja hömppään tiiviisti viikonloput. Ja miksen vois kävästä viikollakin kotona, kun tunnin ajomatkalla selviää. Tai että majoitan Jetterin viikoksi tai pariksi päiväksi kuopiolaiselle tallille valkkaviikonlopuksi tai kisojen ajaksi.

Arkiviikolla olen siis ahkera opiskelijanainen, jolla on sosiaalista elämää ja menoja sekä ihana mies. Perjantaina tapahtuu muodonmuutos pikku heppatytöksi, jonka suuri rakkaus on suokkipoika nimeltä Jetteri.

Ei ehkä helpoin päätös, mutta oikea ratkaisu. Jetteri on tyytyväinen täällä maalla, ja minäkin oon onnellinen tahollani. Mutta nyt ärsyttää. Vika viikko täällä ja minä oon niin kipee että silmät seisoo päässä! Nappia poskeen, huomenna ratsastetaan!

Lepäilypäivän ruoka: kasvisruisleipä, paistettua vaaleaorakasta, salaattia, maitorahkaa mustikoiden ja kauraleseiden kanssa ja iso muki kuumaa viinimarjamehuu. On hyvää ja terveellistä! Oon jo aika kasvis, sori lihansyöjät :))

2 kommenttia:

  1. Mitä alaa alat opiskelemaan? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ympäristötiedettä, kiitos kysymästä! :) Tiiä sitten nappaako teoreettinen opiskelu... katsoo miten viihdyn!

      Poista