maanantai 20. elokuuta 2012

Rusinan selässä

Ihanaa, pääsin hevosen selkään! Ihana Rusinan omistaja kysyi minua liikuttamaan tänään heppansa, ja minä olin ihan onnessani. 

Ja osasinkin vielä vähän ratsastaa. Vasenta laukkaa harjoiteltiin kuitenkin eka liinassa alkuravien jälkeen. Rusina yritti kovasti, mutta vain parilla kerralla nousi se vaikea vasen laukka. Selässä olin aika kankee ja tönkkö, mutta mitä sitä puolustelemaan ratsastustauolla... Välillä jotenkin ihmeen kautta sain Rusinan liikkumaan mukavasti pieniä pätkiä. Ihan hassua. Hieno Rusina.

Siirryin nopsaan esteille. Kun Rusina on vielä ihan ihan aloittelia esteillä ja viime kerrasta oli niin pitkä aika, tein tosi helppoja tehtäviä. Pitkälle sivulle pikkinen in-and-out-sarja (puomi - ristikko 30 cm, hurjaa) ja sitten hyppäsin vinolla tiellä ristikkoa, joka nostettiin 50 cm:n pystyksi. Vähän Rusinapoika epäröi, mutta ohi ei menty! Ihana oli hypätä, vaikka esteet oli niin miniminiminiä... mutta ei saa ahnehtia liikaa. Yhyy. Ääh. Rusina oli kuitenkin hieno ja teki parhaansa. :) Ja ihana pikkusiskoni Johanna tosiaan suostui kuvaamaan meitä vähän. 

Epätoivoisen onnellinen ratsastaja myötää sisäohjasta palkinnoksi. Rusina meni huikean puoliympyrällisen ihan huikeassa muodossa!

Hihhihi ei mennä otsa rypyssä :)
Aurinko..

Ja ratsastaja myötäääääääähhh.... melkeen venyy

Ihan mahottoman kokonen este



Anna hallitsee paremmin Rusinan kanssa nää eteen-alas-ratsastukset...:p Sisäkäsi pitäis olla alhaalla., ihmekää jos ei heppa toimi.

Kami & Rusina - true love :D No ei, ihana kun ne tulee niin hyvin juttuun.
Minua nauratti tänään ihan hirveästi, kun katsoin oman hevoseni menoa laitumella. Jetteri taisi leikkiä itsekseen jotain maastoestekisoja: se laukkasi pellon perältä porttia kohti, mutta teki hallitun kurvin oikealle ja loikkasi pukittaen ojan yli. Hetkeksi se pysähtyi syömään, mutta viiletti sitten häntä iloisesti hulmuten laitumen toiselle puolelle. Kun huusin Jetteriä nimeltä, oli hetken ihan hiljaista. Sitten se jytisti kunnon kiitoa portille ja seisoi siinä miun edessä niinniin polleana. Hän on niin kova kenttäratsu. :DD Ja vissiin tosi kipeä kanssa... Tulin niin iloiseksi, kun Jetteri oli niin selvästi oli energinen pöljä itsensä. Huomenna taas hierontaa. Sitten katsotaan mikä on tilanne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti