maanantai 6. elokuuta 2012

Ja eteen-alas vaan..

Jetteri veti perjantaina irtojuoksutuksessa sellaista rodeota, että tosiaankin on joku takaosa kipeänä... caprioleja ja ilmahyppyjä, oripoika  Jetterillä oli ihan hurjan hauskaa. Jepa jee. :D Harmi kun ei ollut kameraa. Liikkuminen näytti niin sutjakalta, että pyysin Marikaa liikuttamaan Jetterin ratsain sillä välin, kun ite olin poikaystävän luona lusmuamassa. Marika piti Jetteristä hyvän huolen, ratsasti sitä pyyntöni mukaan eteen-alas ja venytteli sen todellakin huolella! Marikan blogista lisää asiasta ja Kamista: http://kami-samamylittlepony.blogspot.fi/

Tänään nousin itse hyvin innokkaana Jetterin selkään. Suunnitelma oli, että ratsastan Jetteriä koko ajan eteen-alas pitkällä ohjalla, ilman mitään kasaanratsastamisia. Mahdollisimman matala muoto ja Jetterin tahdilla eteenpäin! Uralle laitoin puomit pikkukavaleteiksi, joiden yli mentiin välillä. Jalkojen nostelu on hyvää jumppaa. 

Alkukäynneissä käytin ahkerasti pohkeita, ja Jetteri aktivoitui niistä ehkä vähän liiankin tehokkaasti. Raippa jouti veks heti alkukättelyssä. Ihanaa, Jetteri on taas oma räjähdysvalmis itsensä! :) "Ihanaa"... No, poika oli erittäin reipas mutta kuulolla. Se haki helposti kaikissa askellajeissa alas, välillä toki nousi, mutta sain ratsastettua sen nopeasti alas takaisin pohkeenpainalluksella. Puomeilla se välillä kolisteli, mutta kaikissa askellajeissa tuli näppäriäkin ylityksiä!

Lopuksi annoin äidin tehdä loppukäynnit ja käytiin maastossa yhdessä kävelemässä. Venyttelin ja pyörittelin Jetterin takajalkoja, ja toinen puoli jumi enemmän kun toinen. Sille siis useampi venytyskerta. Jalkojen kylmäystä ei pidä unohtaa. Ei ikinä. Ainakaan tän jepen kanssa.

Marika otti ratsastuksen puolivälistä "muutaman" kuvan. Kovasti kiitoksia, tykkään Nikonin kameroista! 




Ei oo istuinluut satulassa...



Jetteri liikkui tänään erittäin reippaasti, niin ettei täti meinannut pysyä kyydissä. :D Ei ole heppa enää köyhä eikä kipeä. Ihanaa. Huomenna voisi lähteä maastolenkille lihasjumeja vielä aukomaan ja päälle vielä venyttelyitä ja hyvästi hierontaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti