sunnuntai 12. elokuuta 2012

Heppahierontaa ja sieniä

Jetteri oli tosiaan hierojan huostassa perjantaina. Ja kyllä sekä hepan että omistajan olo helpottui! Hieroja Anne katsoi heti, että ristiselkä on jännittynyt ja aika jumissa. Anne käytti sekä käsiään että jännää hieromakonetta työskennellessään. Voi Jetteri-parkaa, se oli sille vähän kauhun paikka. Sen ilmeet olivat lähes koomisen näköisiä. Hieromakoneen ääni oli ihan hiljainen, mutta se tärinä taisi aiheuttaa kauhistelua. Koko aikaa se ei sentään ollut pinkeänä hermoilusta. Annen mukaan paljon pahempiakin tapauksia oli tullut vastaan (pv:t toki...).

Sovittiin uusi hierontakerta viikon päähän, sillä useampi hierontakerta peräkkäin on tehokkain. Innolla sitä oottaen, Anne kyllä teki tosi hyvää jälkeä. Voin suositella! Annen kotisivut: http://akhevospalvelut.suntuubi.com/

Tänään otin varovasta Jetterin käsittelyyn. Kävelyttelin sitä maasta käsin, ja tein peruutuksia ja väistöjä sen kanssa, hyvää jumppaa takaosalle ja selälle. Sitten nousin puten paljaaseen selkään ♥ ja ratsastin sitä pehmeästi eteen-alas käynnissä ja ravissa isoilla ympyröillä. Välillä mentiin neljän puomin sarjan yli, joka kanssa on hyvää jumppaa ja vaihteluakin.

Hihi, Jetteri toimi vitsin hyvin :) Hyvä ettei turpa laahannut maata välillä, ainakin haki alas! Tempo oli ok, ei mitään hullua räjähdysvalmista askelta, mutta ei tökkivääkään menoa. Puhdas, vaikka vähän jäykkä askel. Muuten menin pitkin ohjin, mutta käynnissä taivuttelin Jetteriä varoen, mutta kunnolla. Meni hemmetin hyvin kuolaimella, kiitos Hinkula-viikot! Puomit menivät nätisti jalat korkealla, että ratsastajatäti irvisteli vain selässä kun ei tasapaino oo enää ennallaan. Surkeeta. Vuosi sitten minä vedin sitä ysikympin rataa ilman mitään satuloita Empun kanssa, heippa vaan ne päivät...

Puomit on hyvää jumppaa joo, ja eteen-alas venytys tekee tosi hyvää joo, mutta eihän niitä oo pakko tehdä kentällä miljoonaa tuntia. Minä painuin loppuverkaksi mehtään ja annoin Jetterin mennä siellä. Jalat nousi, kun piti varoa kiviä ja kantoja ja turpa kulki maassa että näkee minne mennään. Ihanaa. Metsä tuoksui sieniltä ja löydettiin jopa vaaleaorakkaita. :)

Hieroja antoi lisää hyviä hieronta- ja venyttelyvinkkejä selälle ja takaosalle, ja tein niitä sitten niiden vanhojen hyviksi havaittujen venytysten lisäksi. Mun työ on tehnyt tulosta, Jetterin jalkojen liikelaajuus on kasvanut! Kiitos myös ihanalle hierojalle. :) Venyttelyistä pyydettiin jo postausta, että millaisia ne sitten on. Jos laitan tässä lähipäivinä tulemaan? Jos ehin. Huominen päivä ja sitä seuraava menee tallia siivotessa.

1 kommentti:

  1. Kiva että Jetteri alkaa olla parempaan päin :)

    VastaaPoista