tiistai 18. lokakuuta 2011

Terve Jetteri ja ratsastusvideot

Heppailupäivä! Päivä alkoi tunninpidolla, Eemeli joutui kevyeen työhön. Sitten tuli Kamin vuokraajaehdokas koeratsastamaan Kamia. Marika tarvitsee viikkoisin liikutusapua sen kanssa. Samalla kun Kamia testailtiin, minä innostuin ratsastamaan Jetterin. Alunperin oli tarkoitus vain harjata se, kun se oli niin likainen kuin hevonen voi ikinä olla! Muta oli kovettunut karvaan kuin kipsikerroksksi...

Ja taas vaan ilman satulaa pistelin sillä Jetterillä menemään. Nyt oikeasti tsemppasin käsien kanssa, ja meno olikin vähän hallitumpaa. Oikeaan kierrokseen Jetteri oli aika jäykkä, mutta vertyi. Ravi tuntui hyvältä, nyt kun se ei yrittänyt juosta pois alta, ja pyöristyi kohtalaisesti.... :P Laukkaakin menin. Aluksi laukka oli vähän liian lötkö, mutta liike tuntui hyvältä ja rennolta, joskin voimattomalta. Pistin vähän pökköä pesään, ja Jetteri liikkui eteenpäin sopivasti imien ihanassa muodossa. Aah. Joskin se vähän tuntui siltä, että tallikin olisi vetänyt sitä puoleensa tietyssä kohtaa ympyrää. :D 

Askeleet tuntuivat joka askellajissa tasaisilta ja puhtaila, kysyin Marikalta ja vuokraajaltakin mielipidettä. Ihanaa! Olin kovin tyytyväinen, ehkäpä tämä poika on viimeinkin terve. :)

Sitten Eemeli joutu uudestaan töihin, Marika oli luvannut pitää estevalkan meille. Treenattiin suhteutettuja välejä vinoilla teillä. Eemeli hyppäsi rehdisti kuten aina, ja minäkin tein parhaani, hehe. Mutta se istunta, jössessss.... No tuo seuraava video kertoo jotakin. 



Tuossa seuraavassa videoklipissä vielä ravityöskentelyä. Eemeli on kehittynyt hyvin hitaasti, ratsuttajallakin meinasi iskeä epätoivo silloin reilu viisi vuotta sitten. Nyt, pitkän ja kärsivällisen kitkuttelun jälkeen, Emppu on oppinut jotain. 

Huomatkaa taas istunta. Huoh. 

5 kommenttia:

  1. jee, hienoo että Jetteri on terve!! tosi hieno juttu :)

    VastaaPoista
  2. No on, minä oon niin iloinen! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, että Jetteri on taas terve :)

    VastaaPoista
  4. TOSI IHANAAA että jetteripoju on terve!! (((: <33333

    VastaaPoista
  5. Kiva kun yhdytte ilooni! :)) On Maikillekin iloa, kun pääsee ratsastamaan;)

    VastaaPoista