perjantai 14. lokakuuta 2011

Parturi, karsina ja leiri

Jetteri kävi eilen parturi Helena&Marikassa.

Ennen

Jälkeen!
Voi ei minkä näköistä jälkeä... :D Villihevonen on muuttunut sliipatuksi koulupojaksi!!! Raukkaparka... Mutta Jetterillä oli niin kuivat jouhien latvat ja sen harja oli niin sotkuisen ja revityn näköinen, että silloin lähti tukka.



Jetterillä on kipeässä jalassa outo ihovamma. Siihen oli ilmestynyt hassu keltainen rupi, joka alkoi hilseillä pois. Huomasin oudon jalkajutun noin kuukausi sitten. Nyt rupi on lähes kokonaan lähtenyt, joitakin pieniä paloja lukuunottamatta. Veikkaan, että se johtuu jalan liiallisesta räpläämisestä, kuten jatkuvasta suojien käytöstä, linimenttauksesta, hankaavista pinteleistä yms.


Tänään valmistui Kamille sen karsina heinälatoon! Se on kuin pieni mökki ladon sisällä talonovineen ja ikkunoineen. Kyllä siellä kelpaa asustaa. :D Tässä tuleva hevosenomistaja ja heppa uunituoreessa boksissa:


Jasmin saapuim meille tänään, ja teholeiri alkoi este-/koulutreenillä Eemelillä, ja Marika ja Kami menivät samalla tunnilla. Taisi olla hiukka kova rääkki, vaikka mentiin "vain" suoria teitä kaikissa askellajeissa, sekä vinoilla reiteillä esteitä. Jasmin pisti Emppuraukan ihan kuriin, ja minä vain nauroin vahingoniloisena kentän laidalla. Eemelirukka ei onnistunut tekemään mitään kepposia, vaikka testasi ratsastajan taitotasoa ihan reippaalla kädellä. Hähä, Jasmin veti pidemmän tikun! >:D Ja neiti on viimeksi ollut hevosen selässä viimeksi kuukausi sitten.

Jasmin & Esa-Eemeli 14.10. 2011

2 kommenttia: