keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Kesäkuntoa ja sixpackia ootellessa

Mistä lähti tämä bloggaajien treenipostausinto? :O Voisiko lähestyvä kesä selittää tätä asiaa? Kaikki yrittävät hankkia tai ainakin toivovat haaveissaan, että olisipa heillä sellainen kunnon mallikroppa. No mikä siinä on niin ihanaa? Takana on ehkä naismainen turhamaisuus, voi mennä kuumalle rannalle bikineissä ja tuntea, että jos sitä kroppa ois esittelykunnossa (mun haaveissa näin). Mutta tulee siinä ne muut plussat kaupan päälle, jos ei ole rääkännyt itseään dieeteillä henkihieveriin: Oikein syömällä ja liikkumalla saadaan hyvä ja energinen olo. Ja se edustava kroppa ? :D

Tänään kävin treenaamassa itsekseni vatsalihaksia ja pakaralihaksia (valmennusten jäljiltä olivat vieläkin vähän hellät). Kävelin vielä kotiin, ja söin kunnon bodaaja-aterian:


  • 2 keitettyä kananmunaa
  • Porkkana
  • Kaks vesimelonisiivua
  • Jälkkäriksi vaniljanmakuinen Skyr-rahka
  • Yli puoli litraa rasvatonta maitoa/vettä

Oon niiin kovin (tai ainakin pikkasen) ylpeä, kun pikkuhiljaa vaa'an kehoskoostumusarvot paranevat joka kuukausi. Pikkuhiljaa, mutta oikeaoppisesti: lihasprosentti kasvaa, rasvaprosentti laskee, kuten myös painoindeksi. On sitä kyllä töitäkin tehty, jos siitä lähdetään! Suuri pieni voittajafiilis täällä. :) 

Viikon ajalta treenaamista alkaen 12.3. tiistaina:

Ti -  Koulumatkat + salitreeni 70 min (vatsat, pakarat, kuntopyörällä 15 min, jalkojen venyttelyä)
Ke - Vp! Koulumatkat tuli käveltyä
To - Salitreeni 75 min (yläkroppa, kädet, pakarat, vatsa- ja selkälihakset, kuntopyörällä yht. 20 min)
Pe - Jetterin ja Kamin ratsastamiset
La - Aamutalli + valmennus Kamin kanssa :))
Su - Valmennus Jetterin kanssa :))
Ma - Vp (koulumatkat)
Ti - Älyttömästi kävelyä... koulumatkat + lenkki kaverin kanssa + kaupungilla kävelyä = 18 km
Ke - Kuntosalitreeni 50 min (vatsalihakset, pakarat, rintalihakset, käsien ojentajat)

Tuo viikonlopun treeniputki salitreeneineen ja ratsastuksineen oli aaaika rankka. Sunnuntai-iltana olin ihan raato ja ruokaa tosiaan kului todella paljon, ja jo seitsemän maissa valmis nukkumaan. Tuli todettua, että ratsastus on todellakin kokovartaloharrastus, nimittäin tuntui kyllä koko kropassa. Jalat, erityisesti pakarat, selkä, vatsalihakset ja ylävartalo unohtamatta käsiä, kaikkialla tuntui, että nytpäs on harrastettu liikuntaa. 

Ratsastus on paras harrastus. Sitä en harrasta liikunnan takia, vaan hevosen takia. Rakas Jetterini on yksi minun elämäni suurista onnenlähteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti