tiistai 31. heinäkuuta 2012

Ja hevonen tuli kotiin! Ja meni rikki

Maanantaina oli jyskyttävä helle, varmaan kiva oli Jetterin seistä trailerissa puolitoista tuntia... Hengissä selvittiin kotiin!

Tänään meni koko päivä töissä ja ajokoulussa, mutta illalla menin hoitamaan Jetterin ratsastusta varten. Voi kun pallutin sitä  ♥ Ja se otti ihan onnessaan huomionosoitukset vastaan. On se aika sulonen jeppe. 

Aattelin mennä ilman satulaa kevyen eteen-alasratsastuksen, jonka päälle venyttelisin Jetterin. Alkuraveissa Jetteri kuitenin meni vähän epäpuhtaasti, ja kun vielä tarkistin maasta käsin asian irtojuoksuttamalla, Jetterin askel tökki. Iloisesti se mennä viipotti, ja nappasin parit kuvat siinä ohimennen, kun poika oli niin hyvännäköinen.

Ötököiden häätö

Näkee kyllä että nyt ei oo kauheen kivaa. Jännittynyt ja lyhyt askel sekä pää viipottaa ylhäällä







"Mamiii"  ♥ 

Pikkuponi 156 cm & honkkeliomistaja 177 cm

Venyttelin Jetterin lavat, takaosaa ja selkää viemällä jalkoja taakse ja eteen. Jetteri alkoi heti nykimään jalkojaan pois, jos vein jalan yhtään liian kauaksi. Väkisin ei saa lihaksia venyttää, ja Jetteri ei temppuile turhia.  Lisäksi pyörittelin takasilla pieniä ympyröitä, mikä rentouttaa takaosan ja selän lihaksia. Vastapäivään pyöritys onnistui hyvin, mutta myötäpäivään jalat oikein jumittivat, ja Jetteri yrititkin sitten nykiä koipiansa pois. Jumii jumii. Tunnustelin jalat läpi, ja mietin missä se vika oikein on. Mitään erikoista ei jaloissa näkynyt, muuta kuin huolestuttavan isot nestepussit romuetusen vuohisnivelessä... Kunpa se ei olisi hajonnut taas. Ei taas. Annan vapaan tai pari Jetterille, vielä en jaksa ressata asiasta.  Se voi hyvin olla joku pikkurevähdys tai lihasjumeista johtuva ohimenevä ongelma, joka on parin päivän päästä ohi. Ainakin toivon...

2 kommenttia:

  1. eikääääh :( voi himskatti poni! just ku Kami tuli ehjäks, nii Jetteri menee hajoomaan... :P

    VastaaPoista