sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Jetterin ja Rusinan ratsastusta jee!

Kameramiehille iso kiitos! Tällä viikolla oon ollu melkeen joka päivä jonkun hevosen selässä, ja kolmena päivänä sain jonkun kuvaamaan kentän laidalle ratsastustani. 

Nämä ekat koulukuvat taitavat olla tiistailta tai keskiviikolta. Jatkoin harjoitusravin treenaamista helteessä, ja oli kyllä vaikeaa! Se on niin vaikeaa istua ihan rauhassa ja paikoillaan Jetterin reippaassa askeleessa. Jos ottaa yhtään liikaa suusta kiinni tai menettää tasapainon, Jetteri jännittyy. Se on hyvä opettaja. :)

Jetteri kyllä heti kertoi jos olin nätisti selässä!

Ravin kokoaminen




Torstai-iltana pidin Marikalle ja Kamille estetunnin, jonka jälkeen minä hyppäsin Jetterillä. Onneksi putte ei ollut nii energiaa pursuava kuin yleensä esteillä!! Sain rauhassa keskittyä istuntani parantamiseen. Eihän siitä täydellistä tullut, mutta en heittäytynyt niin pahasti kaulalle kuin ennen! Marika piti ihan huipun tunnin, ja Jetteri hyppäsi tyylillä.






Perjantaina pidin pikkusiskoilleni ja -serkulleni tuntia Jetterillä. Yksi neiti meni ilman satulaa, toinen harjoitteli kevyttä ravia satulalla, mutta Johannan annoin hypätä esteitä. Neiti sai ylittää ekan tukkinsa ja viiskytsenttisen pystynsä! Isosiskokin oli ylpeä :)

Vastalahjaksi tytöt lupautuivat kuvaamaan, kun liikutin Rusinan. Taivuttelua ja käynti-laukka-siirtymiä, niissähän se tunti meni! Käynnissä Rusina malttoi työskennellä tosi hyvin, mut ravissa se vielä kaahaili epätasapainossa, mutta välillä se sai painoa alleen ja malttoi venyttää itseään eteen-alas. Laukassa oli vaikea istua! Se on niin iso ja ilmava askel.


Ahhahah mikä aloittelijanistunta



Perjantaina ja lauantaina Jetteri sai vapaata. Tänään tein laukassa kunnon temmonvaihteluja ilman satulaa, oli aika kova treeni, menin varmaan puolitoista tuntia kuumankosteassa säässä. Kunnon verryttelyn jälkeen Jetteri oli todella kevyt suusta! Ainoastaan istunnalla se kokosi itseään ihan kunnolla, upeaa. Upeiden siirtymisten vastapainoksi se oli laukka-ravi- ja käynti-ravi -siirtymissä ihan jännittynyt, raukka. Loppuverkoissa harjoittelin niitä, ja muutaman hyvän siirtymän jälkeen annoin sen tehdä perinteiset eteen-alas-venytykset ravissa. Hyvä viikko takana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti