lauantai 28. syyskuuta 2013

Sellainen MyDay 28.9.



6:40 Herätyskello alkaa pimputtaa. Pakko pistää torkulle…

6:50 Okei, pakko nousta… Rätkäisen ”nätit” silmämeikit naamaan ja syön puuroa + porkkanaa (!) + keitetystä kananmunasta valkuaiset aamiaiseksi. Kahvia ei saa unohtaa!

8:00 Olen maailman paras kuluttamaan aikaa kaikkeen enemmän tai vähemmän turhaan ja lähden jälleen kerran hirveellä kiireellä polkemaan koululle 2 km. 


Yliopistonranta aamutuimaan.

8:13 Jeee, ehdin meluntorjunnan luennoille… aiheena ääni ja värähtely. Lipitän vettä puoli litraa, pitää nälän loitolla ja on muutenki karmee jano polkemisen jälkeen.

9:00 Täytän vesipullon tauon aikana. Tyhjennän senkin puoleenväliin. Saan idean lähteä tallille bussilla heti koulun jälkeen, jotta ehtisin Jetterin kanssa maastoon ennen iltapäivän kevyttä ratsastustuntia.

10:00 Lähden polkemaan täysillä kämpälle ylämäkeen. xP

10:20 Perillä läkähdyksissä. Teen itelleni taas mikropuuroa ananaksilla höystettynä + kurkkua + 2 keitetyn kananmunan valkuaista. No okei, otin min vähän suklaatakin :D Tsekkaan bussiaikataulut.




10:40 Pakkaan laukkuun ratsihousut ja evääksi banaania+proteiinipatukanpuolikkaan, ja lähden täysillä polkemaan keskustaan päin.

10:55 Käyn kysymässä sarjalippujen hintoja kioskin tiskiltä ja Matkahuollosta. Liian kallista. Päätän ostaa bussista kertalipun tämän kerran.

11:07 Nousen bussiin ja tajuan, etten voi maksaa kortilla, eikä ole käteistä. :D:D Bussikuski lupasi odottaa, ja juoksen täysillä Matkahuollon toimistoon ostamaan meno-paluulipun.

11:16 Onneksi muitakin myöhästelijöitä ilmestyy, ja bussi lähtee 5 min myöhässä… ainakin oli hyvä asiakasläheinen palvelu.. :)

11:30 Sataa vettä ja paljon. Mietin, että oliko tämä pikareissu sittenkään hyvä idea. Tyhjennän vesipullon.

11:40 Selvisin perille! Kävelen bussipysäkiltä tallille 300 metriä tihkusateessa. Vaihdan vaatteet, laitan kamppeet valmiiksi ja lakaisen tallikäytävän ja kaikkea pientä mukavaa säätöä.

12:20 Sade helpottuu, haen Jetterin tarhasta ulos puomin luokse harjattavaksi ja paijattavaksi. Pojalla oli ihan adhd-päivä, kaikkea piti katsella ja paikoillaan ei oltas maltettu millään olla. Suitset lensi tiputettiin ainakin kolme-neljä kertaa maahan, samoin heijastinliivi.

12:50 Vedän heijastinliivin päälle, nousen Jetterin paljaaseen selkään ja lähden seikkailuun! Pian suuntasin hiekkatiellä kävelyn jälkeen helppokulkuiseen metsämaastoon, ja kiipeiltiin jyrkkiä mäkiä ylös-alas ja tutkimme metsäpolkuja. Tielle palattua laukkailtiin pehmeillä pätkillä ja ylämäissä. Hihii :)



13:40 Tallilla taas, vein Jetterin tallinkäytävälle. Loimi niskaan pientä hikeä kuivattamaan ja linimenttiä jalkaan. Paijauksia. Hitsi kun ei ollut leipää!

14:00 Vien Jetterin tarhaan sadeloimella varustettuna syömään päiväheiniä. Vasta luvan saatuaan se saa laskea päänsä. Silittelen poikaa hetken, ja lähden viemään tavarat paikoilleen.
                                                                                                            
                                 
                  
14:25 Käyn vielä katsomassa Jetteriä haikein mielin, ja lähden kävelemään bussille. Syön odotellessani banaanin ja protupatukanpuolikkaan sekä juon puoli litraa vettä.

14:55 Olen kaupungissa, ja lähden polkemaan kohti kotia muutaman kilometrin matkan.

Mun koti. <3
15:15 Olen kotonaaa <3 Vedän kananmunaa ja raejuustoa sekä kurkunpätkän kakkosvälipalaksi, ja käyn suihkussa. Siistiydyn ja laittaudun ei-niin-heppatytön näköiseksi, hame päälle ja korkkarit jalkaan.

16:30 Lähdemme poikaystävän kanssa romanttisesti syömään Pizza Raxiin. :D

17:50 Oon salaattiähkyssä ja vielä käydään Lidlissä kaupassa ostamassa maitoa ja mulle rehuja.

18:20 Kotona vähän teen kotihommia ja kirjoitan vuokrasopimusluonnoksen. Luen vähän solubiologian tenttiin (siis facebookkaan…)

20:50 Kotileffailta alkaa, videoprojektori heijastaa seinälle Fight Clubbia. Aika jännä leffa.

23:50 Leffan jälkeen vielä datistetaan vähän aikaa, minä metsästän yömyöhällä Jetterin ulko/talliloimea.

00:50 Nukkumaan! Tämä on siis joku valvomisennätys, yleensä olen jo ihan nukuksissa iltakymmenen aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti