sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Maneesissa ja raviradalla

Lauantaiaamuna käytiin Marikan ja hänen siskojensa kanssa Nerkoolla vielä liikuttamassa Empun ja Jetterin ennen kyytejä. Talli oli aika autiona, joten saatiin mennä ihan rauhassa! Pistin Eemelille olympiat, että se kuuntelisi vähän paremmin pidätteitä. Itse olin kuitenkin aika karkeaotteinen, että Eemeli välillä aukoi vähän suutaan... :/ Kun onnistuin rentouttamaan sisäkättä, se myötäsi niskastaan varsinkin  loppuraveissa ja kulki pätkää hyvässä muodossa. Kuulolla se ainakin oli, pisteet siitä! 

Ravin ja laukan työstämisen jälkeen otettiin pienet hypyt Marikan kanssa, samoja lyhyitä verkkatehtäviä kuin valkassakin, ehkä hieman korkeampina, 70-80 cm. Istunta vähä kusi ja jäin parissa hypyssä jälkeen, mutta esimerkiksi se vaikea kurvi porttipystyltä onnistui molemmilla hyppykerroilla tosi hyvin! Jee, hyvä Emppuheppa! :)

Kameran virittelyä - kuva maneesin peilin kautta

Tuosta kurvi vasempaan!


Huom. paha jalkani

Innostuttiin vielä käymään Marikan kanssa raviradalla revittämässä, säästeltiin vieläpä vähän hevosia, että jaksaisivat juosta. Eemeli suokkityllerö jäi tietty heti jälkeen Kamista, mutta sehän oli jo tiedossa. Emppu kuitenkin pinkoi ihan innoissaan, ja oli kyllä kauhee piteleminen, että sain sen hidastamaan ajoissa käyntiin! Ettei pappa vain olisi taas juossut niin paljon ettei olisi edes tolpillaan pysynyt...

Sori kuvien laatu! Enpä innoissani tajunnut tarkistaa kameran asetuksia... värit olivat niin pyllyllään, että pistin mustavalkeiksi.



Annoin Marikan siskon kävellä loppukäynnit lyhyiden maneesiravien jälkeen- Hoideltiin hepat huolella, kuivailuun meni hyvä tovi! Tunnin odottelun sitten tulikin jo kyyti ja Jetteri oli sitten siellä tallissa erittäin iloisena vastassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti