perjantai 22. marraskuuta 2013

Unelmia toteuttaessa

Nyt ollaan sitä unelmaa toteuttamassa. Joskus, kauan sitten haaveilin, millaista elämää haluaisin elää. Nyt se on sellaista. Poikaystävä, hevonen, opiskelupaikka ja rahakas/mielekäs työ. Hommaa on vain niin paljon, että huh... Huh. :D Kun saa haaveen toteutettua, muuhun ei aikaa sitten välttämättä ole...

Höh kun tahtois kirjoittaa ja blogata, olisi niin paljon asiaa Jetterin höpsöydestä... Mut nytten kun ollut monta päivää putkeen töissä ja kirjoitellut erittäin ahkerasti laboratoriotöiden työselostuksia, niin ei oo kyllä kerennyt. xPPP

Huomasitte varmaan uuden bannerin ja pienet muutokset ulkoasussa? Jos haluatte, niin antakaa palautetta tuosta oikealta äänestämällä. Kiitos! :) --->
Alla vielä parit ratsastuskuvat, jotka kaverini Niina otti oman hyppelyhetkensä jälkeen. Jetteri oli kyllä onnessaan, kun sai leikkiä true esteratsua!!!



"Hihi!!

"OU JEA, Hellu hei, tää on menoa nyt!!!"

Jetteriä ärsytti kun en antanut kaasuttaa kunnolla.

Tinttipolo oli eksyttänyt itsensä vanhan lampun sisään. Onneksi se pääsi uloskin.

Se Eino-myrskykin tuli ja meni. Tallilla oli päivä ollut yhtä kaaosta. Joku heppa oli lähtenyt ratsastajan alta karkuun ja juossut tielle saakka, ja hyvä että pollet olivat aitalangoissa pysyneet. Siksi ne olikin otettu jo yden aikaan sisälle, vaikka yleensä ne otetaan vasta klo 17-19 välillä sisälle. 

Minä tupsahdin tallille tyytyväisenä ja tyhmänrohkeanakin, että jee nyt ratsastan Jetterin. Varoituksia kyllä tuli, että traktorinkatot ovat lennelleet. No me mentiin ilman satulaa tyhmänrohkeina kentälle ja ratsastettiin. Jetteri ei ole kulkenut vähänä aikaan niin hienosti kuin sinä iltana. Vau. Mikä keskittyminen, mikä kokoaminen, mitkä keskiaskellajit. Olin ihan hymy pyllyssä ja onnellisena heppani hienoudesta ja luottavaisuudesta!!!

 Lopuksi kuvia vielä tältä päivältä. Löysin kaurasangosta hiiren ja jumppasin Jetteriä kovalla kentällä käynnissä. Kun kyllästyttiin siihen (Jetteri oli kauheen hieno), niin mentiin maastoon töpsöttään.



Hiiren mielestä ulkona oli ihan liian kylmää, ja mun piti ravistaa se sitten pois ämpäristä. 

Jetteri oli ihan hirveän närkästynyt, kun puuhastelin vain jonkun hemmetin hiiren kanssa. Se kolisteli parhaansa mukaan tallissa ja kopsutteli ahkerasti kavioitaan, kunnes sitten tulin takaisin sen luokse. Kauhean hemmoteltu heppa!
Sitten herra oli niin tyytyväistä poikaa, kun hänen palvelijansa oli puunaamassa häntä... :P

2 kommenttia: