sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Juoksutus on kivaa

Oli ihana pikkunen lösöloma, josta suurin osa ajasta kului jonkun hemmetin esseen parissa, jonka pitäsi käsitellä kaivosten (kavioiden) aiheuttamia ympäristöongelmia. Illalla sitten perhevierailujen jälkeen raahauduin muutaman tunnin ajaksi tallille. Se on ihan hirveän kumma juttu, että vaikka pitäisi tehdä nopsa pikaliikutuskeikka tallille, niin se aina venähtää ainakin puoli tuntia lisää. :D

Itse juoksuttamisessa ei mennyt kuin se puolituntinen alku- ja loppukävelyineen, mutta minusta on niin hauska jäädä tallissa silittelemään Jetteriä... ja kiusaamaan sitä...

Jetterillä oli ihan rajattoman tylsää omasta mielestään, niin annoin sille sitten vähän pohdiskeltavaa. Jetteri sai leikkiä piilosta. 

Sitten viimein päästiin kentälle tositoimiin. Jetteri totteli ravissa ja käynnissä hyvin, rentona ja aktiivisena, mut jessus sen laukan kanssa. Kun sanoin "laukka", äijä hyppää kunnon rodeopukin ja lähtee laukkaamaan täysillä... Siinäpä riittää vielä hiomista, että saa edustusmateriaalia. :D Tuossa alla aika kökkölaatuinen klippi ravista. Huomatkaa mun ahkera ehdollistetun vahvisteen käyttö: Jetteri on yhdistänyt hyvä-sanan positiiviseen mielialaan. Äänensävy tuo pojalle hyvän mielen ja ympyrän juokseminen on kivaa.




Ja sitten oli hyvä mieli. Jetteri on niin kauhean hassu. Kulutin vielä aikaa venyttelemällä Jetterin jalkoja ja putsaamalla märän satulan ja suitset. Tallilla oli niin mukavaa, että pääsin vasta iltayhdeksän jälkeen kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti