tiistai 7. toukokuuta 2013

Eräänä tiistai-iltana opiskelijacityssä


Kuvassa Jetteriraukka perjantaina. Minä tai seuralaiseni kolisteltiin jotain tai leikittiin vähän liian raisusti raipalla, ja Jetteriparan silmät melkein poksahtivat pois päästä. Ei se kauaa jaksanut huolehtia kuten ei yleensäkään, vaan otti meistä ihmisistä mallia ja oli kuin mitään ei olisi tapahtunut. 

Mulla on on kulkenut treeneissä kovaa ja korkealta, mut ei yhtään liikaa. Kyllä nuo juoksulenkit ja salitreenit tuntuu, nytkin alavatsaa painaa ja reisilihakset tuntuvat tuplasti normaalia painavemmilta. Mutta muuten olo on hyvä; virkeä, iloinen ja pikkusen ylpeäkin, kun on saanut jotain aikaiseksi :)

Ti - Ennätyslenkki; 8½ km 60 minuutissa :)
Ke - Tallihommat ja Jetterin ratsastus ♥
To - Vp
Pe - Kuntosali 65 min (vatsalihakset/sisäreidet/pakarat) + Jetterin ratsastus ♥ + tallihommat
La- Räväkkä kiukunpurkamisjuoksu 50 min
Su - Kuntosali 70 min (selkä/lavat/rinta/kädet) + kävelymatka 3 km
Ma - Kuntosalitreeni 50 min (vatsalihakset/sisäreidet/pakarat) + hölkkä-/kävelylenkki upeissa maisemissa  8 km + koulumatka 4 km
Ti (tänään) - Vp (koulumatkat 3 km)

En ois uskonut että kaupungista ois löytynyt pala noin kaunista luontoa. Eilisiltana 8 km:n hölkkälenkki venyi melkein puolitoistatuntiseksi fiilistelyreissuksi, kun löysin muutaman kilometrin päästä citykodistani pienen lammen keskeltä isoa peltoa. Vielä kun oli kesäisen lämmin ja kello iltayhdeksän eikä missään ristinsielua, pyörähdin onnessani nurmikolle ihastelemaan taivasta ja auringonlaskua. Kesän tuoksu oli huumaava. 

Kannattiko edes lähteä lenkille???

Joltain toiselta juoksureissulta, moottoritie 200 metrin päässä
Ja hyvää ruokaa. Wannabe-bodarin ruuassa pitää olla paljon proteiinia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti