perjantai 7. joulukuuta 2012

Rento tallipäivä

Ai pitäiskö tallipäivän jälkeen jaksaa vielä opiskella jotain kemiaakin? No varmaan joo, ei.


8:40 Laiska päivän aloitus. Äiti oli käynyt laittamassa hepat ulos, joten löhösin rauhassa koneen ääressä aamupalaa syöden piiiitkään.

9:45 Saan viimein pestyä hampaat ja puettua kaikki kamat päälle, ja painuin tallille siivoamaan karsinoita, viemään lisää vettä hevosille ja paijaamaan Jetteriä.

10:45 Ruokatauko! :D Nälkä iski.

11:30 Jetteri talliin ja pyllynpesu. Ei mennyt sentään yhtä pitkään kuin eilen. Pesin ja selvitin samalla hännän.

12:50 Heppa harjattu ratsastusta varten ja ratsastajakin on saanut viimein ratsastussaappaat jalkaansa! Phuuh... Kentälle mars. Jetteri oli magee, se liikkui niin rennosti ja tyytyväisenä. Ulos- ja sisäänpäintaivuttelut laukkasiirtymien kera tekivät tehtävänsä.

14:00 Sekä heppa että tyyppi ovat ihan hikisiä, mutta tyytyväisiä. Loimi niskaan, lämmin mellavesi nenän eteen ja linimentti villapintelin kanssa jalkaan. Pelastin Rusinan ja Kamin hetkeksi sisälle lumisateesta.

14:40 Ruokaa. Taas. :D

15:10 Jetterin satulan ja suitsien sekä mun kirottujen ratsastussaappaiden puhdistus.

16:30 Takasin tallille. Kuiva Jetteri raa'asti ulos toppaloimen kanssa ja Rusinaa harjaamaan. Anna pyysi liikuttamaan sen puolestaan ja minä olin ihan onnessani. Se on niin symppis ja yritteliäs hevonen, että tuli hymy huulille ihan väkisinkin väsymyksestä ja lumituiskusta huolimatta.

17:20 Rusinan selkään. Taivuttelin paljon ja annoin sen vapaasti hakea eteen-alas, mitä se tekikin joka välissä ja tosi hienosti, myös laukassa kulki pyöreänä! Olipas aika muikean tuntuinen, Rusinapoika yrittää aina parhaansa.

19:00 Ruokaa, TAAS. Marika tuli ja lähti harjailemaan Kamia ratsastusta varten. ja minä lähdin valkkabudjetin teon jälkeen perään. SIIS ME OLLAAN LÄHDÖSSÄ VALMENTAUTUMAAN :))) Paras joululahja ikinä, kiitos Marika, kiitos äiti, kiitos Vilja, kiitos sisko, kiitos poikaystävä, kiitos hevosten kyytsijät, kiitos Marikan työnantaja. Jos joku puuttuisi, ei tämä tuleva valmennusviikko voisi mitenkään onnistua.

21:20 Niin, koulutunti pidetty Marikalle ja Kamille. Hoideltiin hepat yöpuulle, haaleaa vettä kanniskeltiin sisältä ja isot kasat heinää eteen.

22:00 Ruokaa suihkuun nukkumaan hyvää yötä huomiseen.

Oon julma ihminen enkä jaksa ladata kamerasta kuvia. Väsyttää.

1 kommentti:

  1. Helppojen kysymysten haastetta.. :)

    http://er-veller.blogspot.fi/2012/12/10-kysymyksen-blogihaaste.html

    VastaaPoista