perjantai 21. syyskuuta 2012

Zorro

Kuva
Hallik alias Zorro, kuva sukuposti.net
Nyt oon virallisesti ratsastuskoulun listoilla. Jes! Parasta on saada ratsastaa erilaisilla hevosilla, ja jos vielä oppii siinä samalla, niin vielä parempi. Tällä viikolla pääsin Zorro-ruunan selkään. Ihastuin sen väriin, upea vaalea ruunivoikko ja kullanhohtoiset silmät. Kiva pyöreä selkä. :) Hyvä ois mennä ilman satulaa... Miks minä pistän tällaisia asioita merkille?!

Saimme verkata itsenäisesti, mukavaa. Treenasimme temponvaihteluja pitkillä sivuilla, ja lisäksi taivuttelimme hevosia volteilla kulmiin. Jossain sain tehdä pitkästä aikaa kunnon avotaivutuksia harjoitusravissa. Hyvä harjoitus oli tehdä laukassa joka kulmaan pieni voltti ja ratsastaa uralla harjoitusravia. 

Alkukankeutta, minulla kyllä, mut Zorro ainakin liikkui lopputunnista, vaikkei ollutkaan pehmeimmästä päästä ratsastaa; jäykähkö ja vähän jyrätyyppiä. Mutta jos ratsastaja osaa oikeesti ratsastaa, niin minkä hepan vaan saa tottelemaan melkein kuin ajatuksen. Mutta mukava jeppe, tykkäsin! Ensi viikolla uudestaan.

Söin äsken jäätelöä, mutta oonpa muuten kyllä treenannut :p Maanantaina, tiistaina ja eilen torstaina kävin kuntosalilla treenimässä yläkroppaa ja vatsalihaksia, joka kerta noin tunti ja venyttelyt päälle. Jos tänään vielä lähtisi lenkille?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti