torstai 27. syyskuuta 2012

Ratsastus vie köyhän opiskelijan rahat

Ihana Zorro. Niin kiltti lukuunottamatta
kavioidennostelua ja erittäin paijattava
.
Olin Zorroilemassa taas, ja tällä kertaa sujui paljon mukavammin kuin viimeksi. Tehtävät oli tosi hyviä, keskittymistä vaativia ja moniosiasia, mutta ei liian monimutkaista pöllöilyä. 

Ratsastettiin paljon harjoitusravia ilman jalustimia. Siinä sain Zorroon paljon paremman tatsin, sillä on hirmu pehmeä ja tasainen askel. 

Tehtiin sekä avo- että sulkutaivutuksia pitkillä sivuilla. Tiiä siitä rentoudesta, ja vakaasta kolmella uralla liikkumisesta, mutta sain Zorron taipumaan nätisti koko rungostaan ja kaulastaan sisällepäin. Sulkutaivutukset olivat haastavampia, mutta niissäkin oli pieniä onnistumisen hetkiä! Myös volttikahdeksikko pituushalkaisijalta ensin ravissa, myöhemmin laukassa tehtynä, oli hyvä harjoitus. Ope antoi ohjeet selkeästi ja muutenkin oli mukavan pieni ryhmä, vain 4 ratsukkoa miut mukaanlukien!

Rusinalle oli noussut muutama päivä sitten hassuja näppyjä tai pikemminkin kohoumia ihoon, ensin kaulalle ja lavalle ja sieltä leviten. Kuulosti ihan nokkosrokolta. Äiti soitti tänään tänne Kuopioon, että elukkalääkäri oli todennut nokkosrokon. Haha, mie olin voitonriemuinen kun tiesin oikein. Lääkäri kyseli ruokinnanmuutoksista, ja syysomenathan ne tulivat ruokavalioon reilu viikko sitten... Rusinaparka on siis allerginen omenille. :D Raukka!

Varusteshoppailua oon harrastanut kaiken muun ohessa. Viime viikolla ostin Jacsonin vaaleansinisen ratsastustakin, se on huippu kun pitää vettä niin hyvin!  Takki on vieläpä sen verran nätti, että uskaltaa laittaa sateisina kouluaamuina päälle, kun olen kuin ihmeen kaupalla onnistunut pitämään sen siistinä.. . Kunnon käsineetkin tarttuivat mukaan. Ja nyt, juuri äsken, pistin köyhän opiskelijan rahat palamaan... Vanhat Aigleen "leikkiratsastussaappaat" ovat olleet jo pidempään kulahtaneet ja vähän turhan tiukat (lisää pohjelihaksia??? :D ei, turha toivo) Nyt sieltä sitten tulee ihan oikeat nahkasaappaat! Viikon päästä! Apua mitä menin tekemään.

Badminton Horsehead® hooks.fi

6 kommenttia:

  1. Oi ihanat saappaat♥ Paljoko hintaa tollasilla? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Minä toivon että ne palvelevat hyvin kun hintaa tuli lähes 200 €, ne on vieläpä "halvat", kun netistä tilaa. :P Mie en ainakaan löydä kunnon saappaita Kuopiosta alle 250 €:lla!

      Poista
  2. Vieläkö Aiglet on tallessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ne kai tuolla jossain varastossa tallella, samoin kuin niiden edeltäjät. :) Ehkä vähän nuhjuset ja elämää nähneet, mutta kyllä niillä vielä kelpaa ratsastaa!

      Poista
    2. Onko ne sulla käytössä vielä, vai meinasitko myydä eteenpäin?

      Poista
    3. Jos vaan tahtoo ostaa! Koko on tosin 41... Ja tosiaan voi olla vähä nuhjuset, mut kyllä itekin ratsastaisin niillä, jos ei olisi parempaakaan. :) Haluatko kysellä lisää? hoo.aa.aaltonen@hotmail.fi

      Poista