keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Ratsastuksenopetusta!

Tänään sain naapurikunnasta tuntilaisen! Jetteri ja Siiri saivat harjoitella hieman puomeja ja väistöjä; käännöstä etuosan ympäri sekä pohkeenväistö käynnissä ja ravissa. Myös temponvaihtelut ravissa ja laukassa kuuluivat ohjelmaan.


Kertasin myös istuntaa. Tuossa on kuvat oikeaoppisesta (vasen kuva) ja lusmuavasta (oikea kuva) jalan asennosta. Heti näyttää tuo vasen kuva ammattimaisemmalta! :)


Ite ratsastin kanssa, hurjat 5 min peräti! Usean päivän tauon jälkeen meinasin jäädä sisäohjaan kiinni, mutta laukan tahdissa annoin käsien rentoutua ja ratsastin pohkeella. Pikatuuppaukseen kuului koottua ravia, laukannostot käynnistä ja peruutuksesta sekä hieman laukan työstöä. Ja oli ihana Jetteri. <3 Kuvat otti Siiri.

Laukkaaa

Koottu ravi?

Loppukäynnit tehtiin maastossa tandemilla. Siirin lähdön jälkeen hoitelin ja paijailin vielä hetken Jetteriä, ja innostuin pitkästä aikaa photailemaan iha kunnolla! Vaikka kameran linssi on osittain ihan haljennut, niin yllättävän hyvää jälkeä tuli. Valokuvaaminen on kivvaa :D

Honeybeet. Jetterikin alkaa melkein sietää Kamia!
Tuo vaalee suttu tulee siitä linssin halkeamasta. :(


Dreamer

Kentän laidalta
Mulle ois utlossa tosi paljon tuntilaisia... niin paljon että en ehdi opettaa heitä kaikkia. :( Harmittaa kovasti. Tää tietää hinnannostoa, ehkä hillitsee vähän? Ja uus hepo vois kanssa auttaa. Pitääpä alkaa katella ylläpitoilmoituksia! ;) Tarjouksia saa antaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti