lauantai 31. maaliskuuta 2012

Urheiluviikko loppuu juhlintaan

Tämä viikko on ollut kovin ihmistreenipainotteista! Siis itse olen urheillut paljon, vielä ratsastuksen lisäksi. Maanantaina Jetteri sai vapaata, mutta itse bodasin itseni ihan kipeäksi, samoin torstaina... Lihaskuntotreeni on kivaa. Ihanaa rääkätä itseään, mikä järki... :D

Tiistaina pidin heppakerhon ala-asteikäisille tytöille. Opetin hieman ratsastusta, ja tykkäsivät! :) Opettaminen on hirmu mukavaa, kun oppilaat kehittyvät ja ylittävät itsensä. Ihanaa. Keskiviikkona pääsin itse Jetterin selkään, ja rohkaistuin hyppääämään ihan kunnolla pitkään aikaan! Ensimmäiset hypyt olivat ihan sähkäystä: Jetteri ponnisti liian aikaisin, kun en ollut tarkkana ja jäin hypyssä aina kauheasti jälkeen... Vähitellen yhteistyö alkoi sujua, Jetteri vähän suhteutti hyppynsä fiksummin, minä määräsin ponnistuspaikat ja hyppäsin mukana. Urhea ratsuni suostui jopa ylittämään mustalla pressulla päällystetyn pystyn ja tuommoisen kauhean keltaisen "muurin":

Marika ja Kami viime viikonloppuna
mun ja Viljan valkassa.
Torstaina oli taas tunninpitoa, mutta itse lähdin vielä Kamin vuokraajan kanssa maastolenkille hömppäilemään.

Perjantaina oli vuorostaan kouluvääntöä! Ratsastin Jetterin huolella läpi ravissa: taivuttelin sisäpohkeella, tuin ulkopohkeella, pitkät, rauhalliset pidätteet sisäohjasta ja tasainen tuntuma, temponvaihteluja. Siirryin laukkatehtävään, kun Jetteri oli hieeeeno <3 Nostin käynnistä laukan pitkällä sivulla, työstin hetken laukkaa keskiympyrällä, ja laukasta suoraan käyntiin. Päädyissä työstin aina käyntiä niin kauan, että kuuma heppani malttoi kävellä hyvässä muodossa pahemmin kiirehtimättä. Hätäiselle Jetterille tuo oli erittäin hyvä harjoitus, sillä takaosa aktivoitui ja piti malttaa kävellä päädyt rauhassa.

Sitten olikin aika vaihtaa heppahommat hetkeksi biletykseen... :D Mukava välillä käydä tuulettumassa. 

Heppatyttö kaupungille lähdössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti