maanantai 5. maaliskuuta 2012

Koulua ja kuvamateriaalia med. hra Esa-Eemeli

Oli tosi upea sää tänään, huomasitteko? Aamulla pidin ystävälleni Ammalle tunnin Jetterillä, saivat treenata laukan lyhentämistä ponnistuspaikan määräämistä varten. Kun kuivaharjoittelua ol itehty pitkillä sivuilla ja puomeilla, lopuksi Amma sai hypätä Jetterillä muutaman esteen. Hän sai kunnian olla eka tuntiratsastaja, joka hyppäsi Jetterillä ekan kerran puolen vuoden tauon jälkeen! :) Ratsukolla sujui tosi hienosti lyhennykset ja hypyt, väliin meno oli tosi hyvän näköistä ja poni toimi!


Ite ratsastin Eemeliä, ja Amma suostui erittäin ystävällisesti kuvaamaan minua superjärjestelmäkamerallaan. Alkuravien jälkeen verrytin Eemeliä laukalla ja aloin sitten työstämään ravia ihan kunnolla. Aluksi Emppu oli kauhee sättä ja yritti vain juosta kädelle painaen, mutta pikkuhiljaa se alkoi kulkea yhä pidempiä pätkiä rennosti ja itseään kantaen. Lopuksi se oli tosi upea... Välillä otin laukkaakin, mutta se oli kyllä aika kaahausta. Kyllähän se Eemeli rauhottui, mutta piti kyllä ottaa suusta turhankin napakasti... Hypättiin vähän yhtä pystyä rata pituussuuntaan leikkaalla, mutta ne kuvat kyllä epäonnistuivat! :D 

Videossa ja kuvissa huomatkaa häikäisevän tyylikäs Marimekon paita (tuli kuuma ja takki piti riisua!) ja pahankuriset jalkani. Kaiken materiaalin on kuvannut Amma, suuri kiitos hänelle! :)









Matkalla esteelle, josta ei kuitenkaan saatu kovin edustavia kuvia... huom. koulusatulalla (y).



Good bye!

1 kommentti:

  1. Eilen oli tosiaa ihana ilma aamulla ! Itekkii kävin kaverin ja sen heposten kanssa pitkällä aamulenkillä maastossa ja oii kun aurinko lämmitti. Tuli ihan kuuma ! :)

    Nytki on ihan nätti ilma mutta pakkasta vaan -16 että toivosin hieman vähemmän noita pakkasasteita :D

    Siula on muuten ihan hirmu hyvä ryhti, kateeks käypi ;)

    VastaaPoista