tiistai 10. huhtikuuta 2012

Onko teillä ongelma

Hevoskerho oli tänään! Harjattiin viiden pikkuneidin porukalla hepat oikein huolella. Huh sitä karvan määrää... Jetteri oli oikeasti äksynä, yritti useammankin kerran näykätä ja sai lämäisyt palkinnoksi. Oon kovin huolissani siitä. Tuo happamuus (vain kun enemmän tai vähemmän vieraat ihmiset tai arat hevosenkäsittelijät hoitavat), takajalkojen nostelu varsinkin satuloitaessa ja satunnaiset pukit laukannostoissa viittaavat kipeään selkään. 

Iloinen pikkuheppa lihaksineen.
Iloinen pikkuheppa syömässä (no tää ilme tässä tilanteessa on ihan perus)
Tuo ökykallis Stübbenin satula (sinne meni autokoulurahat) sopi Jetterille ihan kympillä silloin keväällä 2011. Nyt sen selän lihakset ovat muuttuneet, toivottavasti parempaan suuntaan... se tietää toppausten uusimista.

Heppakerhon loppupuolella ratsastin pikaisesti Jetterillä satulatta tyttöjen jälkeen. Hienosti kulki olemattomilla alkuraveilla, ja sitten innostuin vähän hyppäämään. Kerholaiset halusivat välttämättä kuvata, niin annoin heille kännykkäni. Laatu on aika ö-luokkaa... 


Tuossa videossa Jetteri yritti vähän niinku tiputtaa mut, ja teki sitä parikin kertaa. Tuli huudot! :D En sentää tippunu, onnistuin pysymään pystyssä. Tuommoinen pomppiminen voi kanssa johtua kipeästä selästä... pukkeja ei tullut muuten kuin just esteen jälkeen reippaassa vauhdissa suoralla. Voihan ne olla "ilopukkejakin". :D

Tuossa vähän asiallisempaa menoa:


Huolta on. Mut ihan kaikista Jetterin kanssa koetuista vaikeuksista huolimatta 
se on aivan ihana hevonen. <3

3 kommenttia:

  1. Ps. kiropraktikko tai joku muu hevoshieroja saattaisi myös auttaa asiaa ,kun voi se selkä olla muutenkin jumissa ,ei välttämättä satulasta johdu :))

    VastaaPoista
  2. Tai siis itellä tuli ekkana mieleen vaan ,ja muutenkin oon aatellu kun aika paljon teet kokoovia harjotuksia viikottain et saattaa kipeytyä nopsaan selkä :)

    VastaaPoista
  3. Oi, kiitti vinkistä! :) Nytten oonki vähä yrittäny ratsastaa sitä eteen-alas ja hieronutkin. Ammattilainen vois tehdä hyvää.

    VastaaPoista