sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Myö etitään hevosta!

Nyt alkaa olla aika etsiä äidille ja mulle uutta hevosta. Eemeliähän se ei ikinä voi korvata, mutta nyt kevään ja kesän ajaksi olisi huippua saada toinenkin heppa. Saa vinkata! ;)

otsikkoSuomenhevoselle tarjolla hyvä koti!   08.04.2012
paikkakuntaLapinlahti
maakuntaPohjois-Savo
ilmoitusEtsimme äitini kanssa suomenhevosta pitkäaikaiseen, mahdollisesti loppuelämän kestävään ylläpitoon rauhalliselle maalaistallille harrastehevoseksi. Äitini pitää maastoilusta, joten hevosen täytyy olla maastovarma. Itse olen kokeneempi 18-vuotias, ja koulutan mielelläni hevosta eteenpäin rennossa tahdissa sen kykyjen ja oman aikani mukaan.

Iällä ei ole juurikaan väliä, kunhan hevonen olisi perusterve, kiltti ja helppo hoidokki myös lasten käsissä. Hevosen kyvyistä ja omistajan toiveista riippuen hevonen voi jäädä ”puskailupolleksi” tai voin kouluttaa sitä tavoitteellisesti eteenpäin niin koulussa kuin esteilläkin, ja kilpaillakin.

Talliltamme löytyy lisäksi suomenhevonen ja kaverini lv-ratsu, hiekkakenttä ja hyvät maastot. Täältä löytyy rakastava koti, jossa hevosesi saa varmasti hyvää hoitoa!

puh. 0400 952 427 (Tarja, äiti)
sähköp. hoo.aa.aaltonen@hotmail.fi (Helena, tytär)
hinta:
s-posti:hoo.aa.aaltonen@hotmail.fi
nro: 890847, ilmoittaja on Yksityinen, onko tämä asiaton ilmoitus?
http://www.hevostalli.net/markkinatnew/view.php?ctgr=158

Ja minä oon kipeenä, olo on gnnnnnnnnnnnnnaaaaaah... Tänään tuli pari ratsastajaa Jetterille, ja äiti onneks piti tunnin, jes. Huomenna jos sitten ite jaksaisi opettaa! Tiistaina onki heppakerho, silloin vois ite ratsastella ennen kerhoa. :)

1 kommentti:

  1. Toivottavasti saatte jonku mukavan hepan ylläpitoon! Mää pidän peukkuja täällä! ;)

    VastaaPoista