maanantai 24. kesäkuuta 2013

Puretaan heppaikävää treenaamiseen

Ei oo sixpack.
On ihan liian pitkä aika siitä, kun viimeksi näin hevosia lähempää kuin 50 metrin päästä. Tähän ikävään turtuu vielä. 

Oon ihan masis täällä. Huomenna pitäs vielä jaksaa herätä ennen kuutta, että kerkeis polkea kahdeksaksi aamuvuoroon.

Kun mulla on tylsää, eikä jaksa enää feisbookata tai pelata heppapelejä, lähden liikkumaan. Jos jalat eivät ole tulleet töistä liian kipeiksi (tai sitten joka tapauksessa), niin painun lenkille. Eilen ja toissapäivänä kävin tunnin hölkkälenkeillä, matkaa tuli 6,5 ja 7 km. Piti saada juhannusturvotukset pois.....

Tänään oli vapaapäivä, ei töitä, ihan vapaata :)) Nukuin vahingossa kauhean pitkään, ja aamutouhujen jälkeen lähdin polkemaan salille treenaamaan vatsalihaksia ja pakaroita. Nyt tuo mahan alue on kuin panssaroidun tuntunen.

Salilta, tänään otettu kuva. Hyvät alkulämmöt tuli 35 min polkupyörällä tehdystä matkasta! Ja saman verran takaisin... onneks oli banaani.
Työpäivän evästä. Vasemmalla salaatti-raejuustomix ja oikealla jauhelihakaalilaatikkoa. Pakko syödä kahdeksan tunnin aikana vielä lisäksi pieni välipala.
Jospa tässä puolivälissä viikkoa tulisi vähän mielenkiintoisempaa ja syvällisempää postausta, eikä mitään pinnallisia napakuvia. Fiilis on tööt.

2 kommenttia:

  1. Herranen aika! ihan mahtava tuo ero nuissa kuvissa! Olisi kiva saada sulta vinkkejä johonki postaukseen, että miten kannattaa treenata/syödä?;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voisi sitä olla paljon treenatumpikin, kun vuosi on aikaa noiden kuvien välillä. Hauskaa, jos huomaa jotain pientäkin kehitystä tapahtuneen! Sitten kun joudun taas lähtemään heppakodista ja mulla on tylsää, voin kehitellä jotain postausta aiheesta. :) Kiitos toiveesta!

      Poista