tiistai 28. helmikuuta 2012

Urheiluhevoset ja pullaratsastajat

Eemeli ja Jetteri ovat olleet eivät kyllä viime päivinä ole juuri saaneet pullaponeilla, ovat olleet sen verran reippaassa treenissä. Nyt putet saavat huokaista vähän. Emppu lepäsi eilen, ja pääsee tänään vetämään rekeä hevoskerhossa, jos sää sallii. Jetteri saa vuorostaan erittäin ansaitun vapaapäivän.

Kun hepat lepää, niin sitten on ratsastajan vuoro urheilla! Eilen ja varsinkin tänä aamuna vedin semmoiset ylävartalotreenit että huaah. Tein monta erityyppistä vatsalihasharjoitusta, sitten selkälihaksia, punnerruksia, hauiskääntöä, rintalihaksia ja vielä venyttelinkin kunnolla joka puolelta. Erityisen ylpeä olen, kun jaksoin eilen tehdä 120 vatsaa ja 30 hauista, molemmilla käsillä erikseen. Wuhuu! :D Lisää lisää pitää tehdä. Rantakunto ei tule, jos vain odottaa ja istuu paikoillaan.

Teen pari kertaa viikossa jotain yksinkertaista lihaskuntojuttua. Yleensä treenaan vatsalihaksia, jotta keskivartalosta tulisi napakka (lue: jotta saisin pyykkilautavatsan). Punnerruksiakin tulee tehtyä, kun liike tuntuu rasittavan koko vartaloa, mutta vaikuttaa erityisesti ryhtiin. Joskus käy lenkilläkin ihan vapaaehtoisesti! Bodariksi en rupea, mutta pysyypä paremmin selässä kun on vähän lihaskuntoa omasta takaa! :)

Ratsastus on parasta liikuntaa <3
Eemeli ja minä urheilemassa ilman varusteita 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti