maanantai 13. helmikuuta 2012

Estekisoissa!

 Päästiinhän me Empun, Marikan ja Kamin kanssa sinne kisoihin! Jes! :D 

No lähtö oli jo kymmenen maissa, lastaukset sujuivat hyvin näppärästi. Jetteri pistettiin talliin itkemään, mutta heinätupon kanssa se ei varmaan huomannutkaan kaverien lähtöä. Vasta kisapaikan päällä päätin viimein lopulliset kisaradat. Koska radassa oli vain 7 estettä, päätin mennä 80 ja 90 cm. Marika ja Kami menivät 70 & 80 cm. 

Hytisin ensin katsomassa ja kuvaamassa kaverieni suorituksia, kun olin laittanut Eemelin valmiiksi. Ratsukot verryttelivät ryhmissä maneesissa, ja ennen omaa vuoroani taluttelin Eemeliä vähän ulkokentällä. Itse verryttely oli aika reipas jopa minun makuuni (hyvä esteverkka on alle vartin pituinen), mutta mikäs siinä. Eemeli kuunteli aika hyvin, mutta oli silti täynnä voimaa; se liikkui vähän liiankin halukkaasti eteenpäin ja loikki varmasti esteiden yli. Välillä se vain sortui raviin hyppyjen jälkeen, kun en pitänyt pohkeita kiinni... Plääh. 

Kasikympin rata sujui aika lailla ohjuksennopeasti. Eemeli oli ihan innoissaan, ihan höperö putte! Pystyn hyvin kuvittelemaan sen silmiin sellaisen hullunkiillon... :D Oma istuntani jäi kyllä lagaamaan, mutta ylihän noista esteistä päästiin. 

Ja sitten päästiin palkintojenjakoon, ja minä ja Emppu olimme ensimmäisiä seitsemästä ratsukosta! Huippuputte, eka voitto kasikympissä! :D Vedimme kunniakierroksen, josta ei vauhtia puuttunut... Eemeli vain kuumui lisää.




Saatiin sinivalkee ruusuke! :))

Kunniakierros!
Ysikympin verryttelyssä Eemeli oli aika aika aika kuumana.... Yksi kisan järjestäjistä sanoikin, että aika vaan parani kun esteet kasvoivat. :D Rata meni vieläki vauhdikkaammin kuin kahdeksankymppinen, ja oli tosi hyvä meno, mutta aloin juhlimaan liian aikaisin. Vika este oli kapea, niin Emppuhan veti siitä ohi, kun minä ajattelin että helppo nakkihan tuo on. Koko tolppa kaatui kun (se kipeä) polvi pamahti siihen. Noo ei siinä mitään itkuraivaria tullu tietenkään, vaan vika este uusiksi ja puomihan siinä tippui. Eemeli teki kuitenkin tosiaan parhaansa ja  oli kyllä hyvä!!! Annoin pojalle paljon kehuja ja taputuksia. Ja tultiinhan me toiselle sijalle ysikympin luokassa, meidän lisäksi oli vielä toinenkin ratsukko. Olin aika ylpee suokkipapasta. :)


Harmi kun kuvia ei tullut isommasta radasta... no, pikkuvikoja. Ehkä videota joskus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti