torstai 7. helmikuuta 2013

Treenitreeniä: ruokavalio ja mallin mitat

Kesäkuntoon 2013? Aina voi yrittää.

Pe - Vatsalihastreeni kotona 30 min + 3,5 km kävely
La - Uinti 30 min (hurjat 650 metriä ähisin menemään taukoineen :p)
Su - Lepopäiväksikin vois ehkä sanoa... tai.. :)
Ma - Kuntosalitreeni 70 min (keski/ylävartalo) + 3,5 km kävely
Ti - Hyvän mielen koulutreeni Jetterin kanssa +  tallihommia 3 tuntia
Ke - 5,5 km kävely + vatsa/selkälihastreeni 40 min kotona
To - Kuntosali 60 min (keskivartalo/lantion alueen lihakset) + kävely 3,5 km + kylpylälöllöttelyä 1,5 tuntia

Ja huomenna Jetterin luo!! :))

Ennen tuota innokasta treeniputkea kävin kuntosalilla tai tein kotona lihaskuntoa 2-3 kertaa viikossa, ja pari kertaa on nyt käyty uimassakin. Minulla on kova tavoite treenata ihan oikeasti kroppaa :) Saapa nähä tuleeko mitään, katsotaan miten pitkään tätä villitystä jaksaa ylläpitää... Ainakin on kova yritys! Sitä paitsi, liikunta takaa hyvät yöunet ja virkeän, mutta levollisen mielen. 

Ruokavalio on tärkeä, äskenkin vedin maitorahkapurkin ja klementiinin, sitten vielä herkuttelen ja tankkaan energiavajetta pois proteiinipitoisella leipäjuustolla ja hillolla, nam. Aamu alkaa aina juustoruisleivällä, munakkaalla tai maitorahkalla hedelmien kanssa. Lounaaksi syön kasvispitoista ruokaa, paljon salaattia ja esim. iso lautasellinen kasviskeittoa ruisleivän kanssa. Päivällisen kokkaan viikolla itse, se on joku perus kuten spagettia, mutta yli puolet annoksesta on salaattia tms. rehua. Iltapalalta sitten löytyy ruisleipää, puuroa, maitorahkaa tai leipäjuustoa hedelmän kanssa. Lisäksi juon pitkin päivää vettä; mulla on aina 0,5 litran vesipullo mukana ja treenipäivänä se tulee tyhjennettyä ainakin kolmesti = 1,5 litraa vettä/pvä. 

Heppatytön on hyvä pysyä kunnossa heppaillakseen ihan pelkästään hevosen selänkin takia. Mallinmittoja ei vaadita keltään, vaatekuvastoissa keekoilevat mallit ovat kaikki photoshopattuja ja jos eivät, niin ainakin kroppa säästöliekillä eläviä anorektikkoja. Sitä paitsi, ne fiksut miehet tykkäävät pehmeistä muodoista ja pikku pömppiksistä :)

Ai pitikö tässä postauksessa mainita viikontakaisista irtokarkkimässäilyistä, tiistaina syömästäni pullasta ja eilisestä jätskitötteröstä?? Ja tallipäivien ruuantankkaussessioista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti