torstai 25. elokuuta 2011

RADALLA!!!

Päivitin viimein tämän postauksen loppuun!

Pääsimme sittenkin Eemelin kanssa niihin seuraestekisoihin! Kyytien kanssa piti ensin taistella, mutta onnistuin sumplimaan niin, että papparainen kyyditettiin jo kisapäivän aamuna Nerkoon ratsutallille. Olin revetä innosta.

Eemeli oli ollut tallin tarhassa iltapäivän lepäilemässä. Ratsuni hirnahti minulle, kun kutsuin sitä nimeltä mennessäni noutamaan sitä. Yleensä Emppu on arkioloissa hiljainen ja hieman jörö ukko, joten yllättävä tervehdys nosti hymyn huulilleni. Ehkä se minusta pitää vähän. Tai sitten sillä oli nälkä.

Odottelin ihan rauhassa ennen kuin lähdin verryttelemään. Eemeli oli kuuliainen ja sopivan vireällä tuulella, täydellistä. Verkkahypyt eivät olleet niin onnistuneita (niin kuin eivät ole koskaan olleetkaan, ne kusevat aina). Ratsastin liian lähelle esteitä, ja sitten piti venyttää käsiä kauheasti myötäykseen, kun vartalo ei pysynyt hypyssä mukana. Eemeli hyppäsi kuitenkin hyvin, joten painuin radalle.... Huiii.

Hyvin meinasi 70 cm:n rata alkaa, melkein hyppäsin väärän esteen! :D Ykköseltä alkoi tykitys. Pitkätestevälit annoin Eemelin revittää, mutta se kuunteli huipusti pidätteitä! Ponnistuspaikat eivät olleet täydellisimpiä ja istunta oli b-luokkaa aina välillä, mutta enpä jäänyt jälkeen hypyissä. Viimeisen esteen jälkeen aloin taputtaa Eemelin kaulaa, ja kehuja sateli vielä kentän puolikkaan laukkaamisen jälkeenkin. Mahdollista palkintojenjakoa odotellessa se halusi haukkailla heinää, kuin palkinoksi itselleen. Höntti. Se meni niin hienosti, että meidät palkittiin 1. sijalla! Kunniakierroksella meni suu väkisinkin virneeseen. Olinpa ylpeä suokkipapasta, joka hakkasi kaikki puoliveriset ja ratsuponit!

80 cm:n vuoro tuli pian. Otin okserille pari verkkahyppyä, jotka eivät tietenkään olleet kovin hyviä. Plääh. Noh, radalle vaan. Empu pisteli menemään yhtä haipakkaa tälläkin kertaa, ja jos perusradan viimeinen puomi ei olisi tullut alas, olisi meillä voinut olla sijoitusmahdollisuuksiakin.. Eipä se kuitenkaan koin paljoa harmittanut. Eemeli-papparainen antoi ihan kaikkensa. Ei ole mitään rajaa tyytyväisyydelläni.



70 cm


Ei tuo Eemeli ole oikeasti noin pieni (kai?)! :D


1. sija!
80 cm

2 kommenttia:

  1. No hyvinhä ne verkkaesteetki meni ;) tai ainakin ne jotka katoin x) ja sinähän Empun kanssa tykitit sielä radalla ;) kun voititkin sen 70cm radan ellen muista väärin?
    -Amma- :_D

    VastaaPoista
  2. No kyllähän me niistä yli päästiin, mutta ei ollut semmoista sujuvuutta... mutta hassua tosiaan kun radalla meni sitten niin hyvin. :D Kyllä, 70 cm:ssä 1. sija! Kiitoksia! :)

    VastaaPoista