maanantai 22. elokuuta 2011

Maailmanloppu ja hapottavat reidet

Minä täällä inisen, kun ylihuomenna olisi ne estekilpailut... mutta voi hemmetin hemmetti. En ehkä saakaan trailerikuskia! Nyyh. Oon oottanut niitä hurjasti, ja odotan yhä. 70 ja 80 cm mennään näillä näkymin, jos mennään.

Pidin tänään höntsipäivänkin ihan sen takia, kun olen kolmena päivänä peräkkäin ratsastanut molemmat hevoset. Reisilihakset särisivät silleen mielenkiintoisesti eilis- ja toissailtana, tuttu tunne? :D

PE
Jetteri - koulua, taivutuksia ja siirtymiä
Eemeli - esteratatreeni 90-110 cm Marikan ja Kamin kanssa


LA
Jetteri - maastoesteitä 60-70 cm <3
Eemeli - koulua, taivututtelua ja siirtymisiä Marikan ja Kamin kanssa naapurin kentällä


SU
Eemeli - estetehtäviä 70-90 cm
Jetteri - kiitolaukkamaasto (ihan uskomatonta menoa kiitsikkakisan aikana, mutta myös sekä ennen että jälkeen sen... :S Kami (valitettavasti) voitti, mutta se on lämminverinen... selityksen makua?)


Mutta pitäkää peukkuja että päästään Eemelin kanssa kisaamaan... onnea tarvitaan nyt!

2 kommenttia:

  1. Jetteri hävis? :D Voi Voi Jetteri pappaa xDD Minä kun luulin että se voittais kepeesti Kamin ;_D Emppu kyllä pmppii isoja! :_D vaikka sekin on semmonen papperssain xDDD

    -Amma- ;D

    VastaaPoista
  2. Kyllä, aluksi vähän kiri Kamin rinnalle (se on hienon näköstä kun näkee nelistävän hevosen puolen metrin päästä!), mutta muutaman sadan metrin jälkeen Jetteri alkoi jäädä jälkeen... ja Marika ja Kami voittivat ihan kirkkaasti. :( Mutta kova oli yritys!
    Haha, molemmat hevoset ovat kyllä oikeita papperssaineja, mitä ikinä sitten tarkoittaakaan! :D

    VastaaPoista